вівторок, 30 липня 2013 05:30

"Тіночка після смерті чоловіка всю душу в пісні вкладає"

"Тіночка після смерті чоловіка всю душу в пісні вкладає"

Чим відзначився 12-й пісенний конкурс "Нова Хвиля".

Скасували фонограму й червону доріжку

На початку тижня в Юрмалі дощило, а температура повітря становила +13-14°С. Через це скасували традиційну ходу зірок по червоній доріжці. На репетиції артисти були в шарфах  і светрах.

Учасники та гості фестивалю співали наживо. Через це глядачі розкритикували виступи російських співачок Альбіни Джанабаєвої та Крістіни Орбакайте.

— Їхні виступи були не ахті. Дехто запинався, збивався. Чула, як глядачі казали, що в караоке краще співають, ніж Орбакайте на сцені. Але тут проблеми можуть бути не лише з голосом, а й з тим, як працюють музиканти. Бо Настя Стоцька, яка хороша вживу, на "Новій хвилі" не дотягнула, — каже гостя конкурсу, імені просить не вказувати. — А от Тіна Кароль і Ані Лорак цього разу були на висоті. Тіночка після смерті чоловіка всю душу в пісні вкладає. Це відчуває навіть звичайний глядач. У Кароліни цього року виграшний дует із Лепсом. Їх пісня "Дзеркала" стане хітом.

Вакарчук заспівав російською

26 липня свій творчий вечір на фестивалі відзначав російський співак Леонід Агутін. Присутні переспівували його репертуар. Зокрема львів'янин Святослав Вакарчук виконав російською хіт Агутіна "Буду всегда с тобой". На запитання "Як ви зважилися на це?", Вакарчук змахнув рукою.

Не судив Раймонд Паулс

Уперше від участі в журі відмовився латвійський композитор Раймонд Паулс, 77 років. Сказав, що "Нова хвиля" не відповідає його музичним смакам. Паулс був співголовою журі конкурсу 11 попередніх років. Удруге проігнорувала захід і російська співачка Алла Пугачова. Дев'ять років її вважали музою фестивалю. Позаторік вона посварилася з Ігорем Крутим через те, що організатори не захотіли оплачувати їй віп-апартаменти в найдорожчому готелі. Пугачова організувала фестиваль "Крим М'юзик Фест". Та цьогоріч відмовилася від його проведення через брак коштів.

Зараз ви читаєте новину «"Тіночка після смерті чоловіка всю душу в пісні вкладає"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути