Ексклюзиви
четвер, 06 січня 2011 03:30

Соліст "Боні Ем" помер після корпоративу

Автор: фото з сайта www.salat.zahav.ru
  У співака Боббі Фаррела зупинилося серце
У співака Боббі Фаррела зупинилося серце

30 грудня у номері санкт-петербурзького готелю "Амбасадор" помер соліст німецького поп-гурту "Боні Ем" 61-річний Боббі Фаррелл.

— Увечері Боббі відпрацював концерт для пітерської фірми "Газпром соцінвест" у ресторані "Гімназія", — розповідає його агент Джон Сейн, 48 років. — Перед виступом скаржився на важкість у грудях. Кілька разів казав, що йому важко дихати. Після концерту відмовився від вечері — пішов відпочивати до свого номеру. Близько десятої ранку колеги забили на сполох. Працівники готелю відчинили двері його помешкання електронним ключем. Боббі лежав у ліжку й не дихав.

Медики встановили, що смерть настала від зупинки серця.

Фаррелл народився на острові Аруба, в Карибському морі. У Норвегії та Нідерландах працював діджеєм у нічних клубах. Там його помітив німецький продюсер Френк Фаріан. Узяв солістом негритянського вокально-танцювального гурту "Боні Ем". Музичні критики часто називали цю групу чорною "Аббою". То були найпопулярніші колективи наприкінці 1970-х.

Чотири роки тому в Лондоні відбулася прем'єра мюзиклу "Дедді Кул" за піснями гурту. Його планують показати по всьому світі.

— У Боббі було багато творчих планів, — говорить Джон Сейн. — Скоро вийде альбом, який він записав із молодим шведським продюсером Андерзом Вретовом. Новий рік планував зустріти в Італії. Навіть мав квитки на літак.

Зараз ви читаєте новину «Соліст "Боні Ем" помер після корпоративу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути