понеділок, 02 листопада 2009 19:47

Софі Елліс-Бекстор співала годину вживу

Автор: фото з сайту www.nnm.ru
  Британська співачка Софі Елліс-Бекстор виступила в Києві у ”Мистецькому арсеналі”
Британська співачка Софі Елліс-Бекстор виступила в Києві у ”Мистецькому арсеналі”

— Привет. Меня зовут Софи. Это все, что я могу сказать по-русски, — вітається на прес-конференції поп-співачка Софі Елліс-Бекстор, 30 років. Її називають британською Мадонною. У Києві виступила на 10-річчі одного з глянцевих журналів. Прилетіла напередодні концерту, зупинилася в готелі "Інтерконтиненталь". У номер замовляла фрукти, біле вино та негазовану мінеральну воду.

Співачці влаштували 2-годинну екскурсію містом.

— Мої лондонські друзі просили розповісти їм про Київ. А я можу добре розказати тільки про Москву, бо виступала там уже разів 15, — закладає пасма волосся за відстовбурчені вуха.

Елліс-Бекстор стартувала як музикант 1997-го. Спочатку була вокалісткою групи The Audience. Після її розпаду подалася в моделі. Сольну кар"єру почала 2000-го, коли заспівала дуетом з італійським діджеєм Крістіано Спіллером. Їй пропонували знятися у фільмі "Мулен Руж". Однак Софі відмовилася. Пояснила, що не хоче відволікатися від музики.

На прес-конференцію в готелі прийшла в тісній чорній сукні. Має  дуже світлу шкіру.

А ножки в неї повненькі

— До мене не пристає засмага, — пояснює. — Кажуть, що я вегетаріанка, але це неправда. Я їм м"ясо, але виступаю проти застосування натурального хутра. Люблю одяг секонд-хенд, часто замовляю його через Інтернет. У ньому можна почуватися унікальною.

На правому плечі співачки татуювання — червоне серце з написом англійською "сім"я". 2005-го вийшла заміж за гітариста Річарда Джонса.

— Чоловік підкорив мене своїм кулінарним талантом. На День святого Валентина приготував суп з омара. Інколи їздить зі мною на гастролі. Мати двох малих дітей непросто. Після народження першого я півтора року поверталася у форму.

У "Мистецькому арсеналі" Софі виходить на сцену о 23.00. Убрана в коротку чорну сукню. Коли танцює, притримує рукою поділ, який весь час підстрибує.

— А ножки в неї повненькі, — коментує киянка 23-річна Інна. Вона прийшла на концерт сама, заплатила 100 грн за квиток. Слухає дві пісні та прямує до виходу. — Хочу на метро встигнути. Удома на диску дослухаю. Кажуть, Софі часто під фонограму виступає. Чула, кілька років тому в Голландії її освистали.

У Києві Софі Елліс-Бекстор виступала вживу. Співала годину.

Зараз ви читаєте новину «Софі Елліс-Бекстор співала годину вживу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути