понеділок, 02 липня 2007 17:51

Сердючка порівняла себе із Пугачовою

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Співачка Тіна Кароль із продюсерами Олесею Рябініною та Євгеном Огирем. На ”Таврійських іграх” Тіна заспівала нову пісню ”Я люблю его”
Співачка Тіна Кароль із продюсерами Олесею Рябініною та Євгеном Огирем. На ”Таврійських іграх” Тіна заспівала нову пісню ”Я люблю его”

16-й музичний фестиваль "Таврійські ігри" пройшов у п"ятницю та суботу в столичному спорткомплексі "Олімпійський".

15 разів його проводили у місті Каховці на Херсонщині. Там гостей селили на теплоходах "Ватутін" і "Шевченко". Їх оренда обходилася дуже дорого, тому фестиваль перенесли до Києва. Тривав він тут два дні, хоча зазвичай іде чотири. Цього року не проводили конкурсу "Королева України" та пивного чемпіонату. А із закордонних зірок запросили тільки французького репера Кей-Маро.

Квитки продавали за 25 грн. Стадіон був на третину порожнім. Першого дня глядачі почали розходитися, не дочекавшись виступу Діми Білана — другого призера торішнього "Євробачення". Аплодували Дімі мляво, хоч до Києва і приїхав його московський фан-клуб. Набагато краще стадіон сприйняв 37-річну Ірину Білик. А за лаштунками тільки й було розмов: вагітна співачка, чи ні. Тиждень тому на столичній акції "Марш проти расизму" Білик сфотографували так, що добре видно її круглий живіт. Писали, що співачка на четвертому місяці. На фестивалі Ірина ходила у чорній прозорій сукні, накинутій поверх чорної майки і трусиків.

— То ви справді вагітна? — поцікавилася "ГПУ".

— А ви як думаєте? — відповідає Ірина російською.

— Думаю, вагітні.

— Вам видніше, — каже співачка. І після паузи додає: — Мені сто радісних есемесок прислали. А Коляденко (колишній чоловік Білик. — "ГПУ") — сто злих.

— А Дмитро Дікусар що написав? — цікавиться хтось із журналістів.

— Він есемесок писати не вміє. Тільки цілуватися вміє, — відповідає напівжартома Ірина.

Каже, що в неї потяг на Трускавець, і йде зі сцени.

Чотири місяці тому Білик брала участь у шоу "Танці із зірками-2" на телеканалі "1+1". Танцювала в парі з 21-річним Дмитром Дікусаром.

— З Іриною ми спілкуємось. Але я точно не батько цієї дитини, — заперечує Дмитро у розмові з "ГПУ". — Це абсурд якийсь!

Білик ходила у чорній прозорій сукні

У Білик є 8-річний син Гліб від моделі Андрія Оверчука.

На другий день фестиваль завершував француз Кей-Маро. Але більше аплодували Вєрці Сердючці, яка вийшла на сцену перед ним. Потім 33-річний Андрій Данилко, що виступає в образі Сердючки, пішов на прямий ефір телеканалу "М1". І відразу попросив стілець. За ним побігла "мама Сердючки" — актриса Інна Білоконь. Вона сильно хвилювалася, адже на відкритті льодового палацу в місті Туапсе Данилко знепритомнів. Сердючка розповіла, що їй заборонили виступати на фестивалі у підтримку Олімпійських ігор-2014 у російському місті Сочі.

— Через "Раша, ґудбай"? — питають журналісти.

— Да, теперь я в изгнании, — віджартовується Сердючка. — Как в свайо время Магомаев, Пугачова и Шульженко.

Краще, ніж Валерія Меладзе і Діму Білана, публіка прийняла російський поп-гурт "Дискотека Авария". Він виконав пісню "Малинки", яку зазвичай співає із Жанною Фріске. У Києві Жанни не було — вона відпочиває на Мальдівах.

Багато аплодували також реперу Потапу та групі "XS". Під час їхнього виступу на сцену вийшли стриптизерки. Білизни вони не знімали, але за лаштунками зчинився ґвалт.

— Скажите, чтобы камера не наезжала им между ног! — кричить у рацію один із організаторів фестивалю. — И кто пустил на сцену этих бл...?

— Ми не знали, що у нас буде така підтанцьовка, — виправдовується після виступу Лєна Шекшуєва із "XS". — Їздили на гастролі, підтанцьовку не встигли підготувати. Це робив Потап. З тими дівчатами на сцену більше не вийдемо.

Потап говорити на цю тему не захотів. Але подякував почесному президентові "Таврійських ігор" народному депутатові від БЮТу Миколі Баграєву:

— Спасибо дяде Коле Баграеву, что разрешил нам показать себя. А то в некоторых городах запрещают ставить полноценное шоу.

Усі відзначали, як схуд 33-річний Олександр Пономарьов.

— Це на мене так дружина впливає, — зізнається співак. — Раніше я займався спортом раз на тиждень, а тепер щодня.

Олександр додав, що незабаром із дружиною Вікторією летить відпочивати на Кіпр. Під час виступу Пономарьова вона стояла в натовпі із двома доньками співака від першого шлюбу і голосно підспівувала.

Зараз ви читаєте новину «Сердючка порівняла себе із Пугачовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути