Ексклюзиви
четвер, 20 вересня 2007 17:36

Савік Шустер зіграє нотаріуса

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Зйомки фільму ”Сто днів до весілля” в київському рестарані ”Декаданс”. Візажистка підправляє грим Савіку Шустеру. В ліжку — актор Йосип НАйдук, який грає дідуся при смерті
Зйомки фільму ”Сто днів до весілля” в київському рестарані ”Декаданс”. Візажистка підправляє грим Савіку Шустеру. В ліжку — актор Йосип НАйдук, який грає дідуся при смерті

Романтичну комедію "Сім днів до весілля" знімає в Києві 43-річний режисер Сергій Лисенко. Фільм створює компанія "Інтер Медіа Продакшн". У стрічці закохані Катерина і Валерій ось-ось  мають одружитися. Батьки нареченого проти шлюбу, бо дівчина — донька простого фермера. Та за кілька днів до весілля наречена отримує у спадок $10 млн від свого канадського дідуся.

Зйомки фільму триватимуть місяць. Розпочали їх у київському ресторані "Декаданс". Віп-кімнату перетворили на квартиру канадського мільйонера. На стіну почепили ікону Богородиці. Біля дверей поставили два стелажі з українськими книжками. Київський актор Йосип Найдук, який грає дідуся, лежить у ліжку під вовняною ковдрою. Четверо кобзарів співають йому козацьку пісню.

Одного з музик грає 43-річний політик Дмитро Корчинський. Він не співає, а лише відкриває рота.

— Мене запросив на зйомки продюсер фільму Єгор Бенкендорф, — пояснює Корчинський "ГПУ". — Я пробував відмовитися, бо це займає багато часу. Але Єгор уміє вмовляти. За це пообіцяв мені десь підібрати роль Гамлета. Знає, що я мрію його зіграти.

У великому залі ресторану п"є мінеральну воду 22-річна модель Інна Цимбалюк. Вона грає колишню дівчину головного героя Вілену. За сценарієм, героїня Цимбалюк плете інтриги проти наречених. Для ролі Інні випрямлять кучеряве волосся, аби одягти чорну перуку.

— Коли йшла на кастинг, думала, що пробуюсь на роль позитивної героїні, — розповідає Інна. — Але грати стерво цікаво. Вона трохи смішна, бо надто самозакохана. Маю кількох таких знайомих — стежу за їхніми мімікою, поглядами. Якби мене покинув хлопець, я не мстилася б йому, як моя героїня.

Інна Цимбалюк грає покинуту дівчину

Режисер Сергій Лисенко запрошує акторів на знімальний майданчик. За традицією, розбиває об ручку кінокамери на щастя керамічну тарілку з написом "Киев-2007". Актори беруть собі по черепку. Доки всі аплодують, до кімнати заходить телеведучий Савік Шустер, 54 роки. Сідає в крісло біля ліжка, бере сценарій.

Він грає у фільмі нотаріуса, який повідомляє батькам нареченої про спадщину.

— Савік схожий на нотаріуса, — пояснює режисер. — Це людина, яка ховає свої емоції за стриманою зовнішністю і викликає довіру. Савік відомий в Україні та Росії. Тому рекламувати фільм буде легше.

До Шустера підходить візажистка Світлана. Вдивляється в його обличчя.

— Уши красные, и нос блестит, — каже жінка. — Надо замазать.

Інна Цимбалюк приносить Шустерові черепок розбитої тарілки.

— Поздравляю вас! — тисне йому руку.

— С чем? — дивується той.

— С ролью, — пояснює Цимбалюк, ніяково усміхаючись, і прямує до виходу. Цього дня кадрів за її участю не знімають.

Зараз ви читаєте новину «Савік Шустер зіграє нотаріуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути