Ексклюзиви
вівторок, 22 січня 2008 14:42

Руслана поїде до Лос-Анджелеса на вручення "Ґреммі"

Співачка Руслана Лижичко, 34 роки, як віп-гість побуває на 50-й церемонії вручення найпрестижнішої музичної премії "Ґреммі", що відбудеться 10 лютого в Лос-Анджелесі. Запрошення вона отримала від американського виконавця R&B Ті-Пейна, який цьогоріч претендує відразу на чотири номінації "Ґреммі". Квитки на церемонію у віп-зону коштують від $2200.

Ця музична премія Американської академії звукозапису існує з 1958 року. Її присуджують у 108 номінаціях по 30 музичних жанрах.

— Ті-Пейн запросив мене на церемонію по телефону, — розповідає Руслана "ГПУ". — Ми з ним познайомилися влітку 2007-го на студії звукозапису "Хіт Фекторі Кріейтіа" в Маямі. Я там записувала пісні для свого нового альбому. Вийшла в коридор попити кави й зустріла Ті-Пейна, який прийшов забрати свої вже готові записи. Він захотів зі мною познайомитися. Студію "Хіт Фекторі Кріейтіа" вважають однією з найкращих у світі. На ній записувалися Мадонна, Шакіра, Селін Діон, Стінґ, Ленні Кравіц та інші зірки.

— Ми довго розмовляли, — продовжує Руслана. — Ті-Пейн розповів, що має чудову музику, але ніяк не може написати під неї текст пісні. А вже ввечері, після нашого знайомства, він зателефонував і сказав, що нарешті написав слова. Надихнула його я. Ті-Пейн запропонував виконати пісню разом. Вона романтична, про кохання. Ми вже записали її, відзняли кліп. Невдовзі він з"явиться на українських телеканалах.

Більше співачка про кліп розповідати нічого не хоче. Мовляв, поки що це таємниця.

Ті-Пейн співав в дуеті з Брітні Спірс, Кені Вест, Ліл"Мама, а його спільна з Крісом Брауном пісня "Кіс Кіс" посідає перші місця у світових хіт-парадах.

Новий диск Руслани має вийти навесні. Його україномовна версія найімовірніше називатиметься "Амазонка", англомовна — "Ворлд Енерджі". До неї увійдуть нові пісні виконавиці.

Нині Руслана в Мінську. Її запросили виступити на концерті, присвяченому фіналу відбору учасників Євробачення-2008 в Білорусі. А 2 лютого летить до Баку, на фінал азербайджанського відбірного туру Євробачення. Там вона презентує нове концертне шоу.

Зараз ви читаєте новину «Руслана поїде до Лос-Анджелеса на вручення "Ґреммі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути