вівторок, 28 грудня 2010 03:45

"Рудь" дарує дитинство дітям-сиротам

20 грудня у Вінницькому дитячому будинку "Малятко" — свято. У великій кімнаті вихователі розставляють по колу 85 стільчиків. Заходять хлопчики в білих сорочках, у декого на шиї метелики. Дівчатка — у білих сукнях Сніжинок. Усі діти віком до 6 років. Найменших вихователі тримають на руках.

Свято організувала компанія "Рудь", котра є лідером серед українських виробників морозива.

— Морозиво завжди асоціюється зі щасливим дитинством. Тому ми зобов'язані допомогти у створенні щасливого дитинства закладам, де виховують дітей-сиріт. Ми відвідуємо дитячі будинки по всій Україні, — розповідає представник "Рудь" Людмила Юрківська. — Із кожної порції кілограмового морозива "100% морозиво" 5 копійок ідуть на благодійність. На упаковці є спеціальна позначка для споживачів, що вони також беруть участь у добрих справах, коли купують морозиво "Рудь". Така традиція триває вже кілька років і продовжуватиметься й надалі. Сьогодні ми морозива не привезли, адже оголосили карантин і ми не хочемо, щоб дітки простудилися. Натомість ми даруємо великий килим для ігрової кімнати, холодильник і три дитячі коляски, щоб найменші могли гуляти на свіжому повітрі. І, звичайно, привезли багато солодощів.

Для гостей діти співають пісні та розказують вірші про святого Миколая.

— Вихованці нашого дитбудинку завжди чекають на новорічні свята, бо їм дорога всяка увага, — каже директор закладу Надія Андрієвська, 51 рік. — Будь-кого з дітей спитайте, чого вони хочуть найбільше. Вони вам усі скажуть одне — щоб була мама. Тому кожного разу, коли приїжджають до нас гості, ми щасливі. Сьогодні маємо 110 місць. На 2011 рік міський бюджет виділив 10 мільйонів гривень на медичне устаткування для реабілітації дітей із вадами психіки. Тому я звертаюся до батьків, котрі мають таких дітей. Приїжджайте до нас. Разом ми допоможемо вашій дитині розвиватися нормально. У нас є для цього всі умови.

Зараз ви читаєте новину «"Рудь" дарує дитинство дітям-сиротам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути