Ексклюзиви
четвер, 15 листопада 2007 15:31

Роман Віктюк навчив Бориса Моїсеєва цілуватися з дівчатами

Автор: фото: PHL
  На концерт Бориса Моїсеєва прийшла київський екстрасенс Віра Петрова. Хотіла вигнати зі співака сатану. Але за лаштунки жінку не пустили
На концерт Бориса Моїсеєва прийшла київський екстрасенс Віра Петрова. Хотіла вигнати зі співака сатану. Але за лаштунки жінку не пустили

Російський співак Борис Моїсеєв у столичному палаці "Україна" показав  нове шоу "Птичка". Члени "Спілки православних громадян України" перед початком концерту влаштували пікет. О 18.00 поблизу будівлі чоловік у чорній куртці пропонує квитки на концерт.

— Скільки? — запитує студентка Анна Новак.

— Залежить від того, в якому ряду місце, — поважно відповідає продавець.

— А у вас що, в кожному ряду є? — дивується дівчина.

Чоловік розповідає, що має квитки від 80 до 300 грн. Запевняє, що в касах уже нічого немає.

— Авжеж, немає, — невдоволено каже Анна. — Такі, як ти, всі скупили.

Анна Новак розповідає, що часто ходить у палац "Україна" послухати зірок російської естради. Квитки купує з рук після початку концерту. Тоді ціна падає втричі. Каже, що з рук можна купити і ксерокопію, але на вході цього не помітять.

— Минулого тижня слухала Миколу Баскова, — хвалиться дівчина. — Звук був жахливий. Музика грала то голосно, то тихо. Співак нервував. Думаю, Борька Моїсеєв таким не перейматиметься. По-моєму, він взагалі пофігіст.

Через кілька років піду зі сцени

На сходах палацу "Україна" з"являється 10 православних: сім чоловіків та три  жінки. Вони в чорному вбранні. У руках тримають плакати з написами: "Моисеев, осознайся!" та "Боря, тут тебя не ждут!". Мітингувальник Олег Рябуха, 40 років, каже, що вони стоять із сьомої години ранку. А о 18-й відійшли перекусити.

— Мы не пустим этого авантюриста в "Украину", — вигукує він.

— Він нещасна людина, в нього вселився біс, — приєднується до розмови екстрасенс Віра Петрова. — Я купила квиток на його концерт, аби підійти в антракті й вигнати з нього сатану.

11 листопада, за два дні до концерту, Борис Моїсеєв прилетів до Києва. Наступного дня гуляв Хрещатиком. Ходив у куртці, без капелюха. В руці недбало крутив картатий шарфик та підморгував перехожим чоловікам. Через негоду артист привіз багато речей: крім сценічних костюмів, валізу з теплими светрами й куртками. Каже, що акція православних його засмутила.

— Ну что за люди! — обурено вигукує артист. — Кусают меня каждый Божий день. У меня кожа про-ти-во-укус-ная.

На шоу до Києва Моїсеєв привіз хореографів зі Швейцарії.

— Не знаю, як пояснити їм, чого проти мене виступають, — розводить руками. — Я ж не бізнесмен і не політик. Ми живемо у вільній країні, де кожен може робити, що заманеться.

У день прильоту співак відвідав українське шоу "Фабрика зірок". Хвалиться, що там поцілувався з дівчиною.

— Побачив учасницю "Фабрики" Дашу Астаф"єву. Захотілося поцілувати, але як? Я ж у губи не цілуюся. Попросив поради в режисера Романа Віктюка. Він мене навчив: "Боря, кінчиком свого носа торкаєшся кінчика її носа, потім притискаєш губи до її губ". Цілуватися мені сподобалось, — сміється Моїсеєв. — Тепер на кожному своєму концерті цілуватиму дівчину. Через кілька років, мабуть, піду зі сцени. Створю власну школу "Мастерская искусств Бориса Моисеева". Для молодих акторів читатиму курс психології. Але для цього спершу сам вивчу цей предмет у московському університеті.

Перед палацом "Україна" Борис Моїсеєв не зустрівся з православними. Він під"їхав на своєму авто з іншого боку. Невдоволені мітингувальники простояли до 21.00 і розійшлися.

Зараз ви читаєте новину «Роман Віктюк навчив Бориса Моїсеєва цілуватися з дівчатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути