вівторок, 22 травня 2007 17:00

Режисер "Помаранчевого неба" знімає фільм про прийомну дитину

Автор: фото: Олекса Красний
  Актори Олексій Серебряков та Олена Бабенко на зйомках фільму ”Свої діти” біля київського льодового катка ”Піонер”
Актори Олексій Серебряков та Олена Бабенко на зйомках фільму ”Свої діти” біля київського льодового катка ”Піонер”

32-річний режисер "Помаранчевого неба" Олександр Кірієнко знімає стрічку "Свої діти". Це історія бездітної жінки Діни. Вона з чоловіком Глібом бере дівчинку Лізу з дитбудинку. Відразу після цього вагітніє за допомогою штучного запліднення й повертає Лізу до притулку. В жінки стається викидень. Вона знову забирає Лізу.

Діну грає 35-річна російська актриса Олена Бабенко. Її чоловіка — 42-річний росіянин Олексій Серебряков. Стрічку знімали в київських аеропорту "Бориспіль", ресторанах, дитбудинку на вул. Олегівській. Весілля Діни та Гліба — в льодовому катку "Піонер". Діна — колишня фігуристка, тому й вирішила одружитися на льоду.

— У дитинстві дуже любила ковзанку, — зізналася актриса "ГПУ". — Для зйомок у цьому фільмі мені найняли тренера. Тренувалася тиждень — щодня по годині.

Складні трюки — стрибки та обертання — за актрису виконує дублерка. Цей час Бабенко пересиджує в фургоні неподалік катка. Дорогою до нього актриса розповідає "ГПУ", що в Москві лишила 14-річного сина Микиту.

— Він не дуже цікавиться моїми фільмами. Коли востаннє бачилися, запитав: "Де ти зараз знімаєшся? А то друзі цікавляться".

В жінки стається викидень

Перед виходом на каток Олексій Серебряков дає автографи прихильникам. Але катається погано. Бабенко доводиться тягти актора на ковзанах за руки.

Працівника РАГСу, в якому одружуються герої Бабенко та Серебрякова, грає київський актор Олексій Вертинський. Він у фраці та коротких брюках із яскраво-червоними шкарпетками.

Стрічку "Свої діти" покажуть в українських кінотеатрах навесні наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Режисер "Помаранчевого неба" знімає фільм про прийомну дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути