четвер, 20 вересня 2007 17:36

Репера Серьогу посадили в бочку з водою

27-річний білоруський репер Серьога (справжнє ім"я Сергій Пархоменко. — "ГПУ") зняв у Києві кліп на пісню "Чікі". На молодіжному сленгу це слово означає дівчата.

— Найпопулярніший мій кліп поки що "Чорний бумер", — розповідає співак. — Але багатьом він уже набрид. Хотілося зробити щось скандальне, про що усі заговорили б. Ідею кліпу "Чікі" придумав режисер Володимир Якименко.

Для зйомок у цьому відео він запросив із десяток дівчат із київських стрип-клубів.

— Вимагав, щоб груди у них були третього розміру, — говорить Серьога. — І щоб дівчата не соромилися зніматися без бюстгальтера.

В одному із порожніх будинків на околиці Києва збудували декорації лазні. Серьогу посадили в бочку з водою. Його милили двоє стриптизерок. За цим уважно стежила дівчина Серьоги — білоруська письменниця Міа Лобутіч. Вона тримала на руках пса Серьоги — 1-річного мастифа Цезаря з медальйоном "Кінґ Рінґ" на шиї.

— Шкода, що відверті кадри з кліпу доведеться вирізати, — жалкує Серьога. — Інакше він не пройде цензуру. Думаю після прем"єри відео на телебаченні повну його версію викласти на своєму сайті в Інтернеті.

По телевізору кліп "Чікі" покажуть на початку жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Репера Серьогу посадили в бочку з водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути