Ексклюзиви
четвер, 12 квітня 2007 18:54

Рената Литвинова замінила Мілу Йовович

40-річна акторка Рената Литвинова зіграє секретарку у фільмі "Вавілен" Віктора Гінзбурга. Стрічка створена за романом письменника Віктора Пєлєвіна "Дженерейшн Пі".

Минулого року Литвинова заявила про завершення акторської кар"єри.  А потім знялася аж у трьох фільмах. Зараз Рената веде програму про кіно на московському телеканалі, захоплюється хіромантією — "читає" майбутнє по руках знайомих.

Три роки тому на роль секретарки у "Вавілені" запрошували американську актрису Мілу Йовович. Але не знайшли грошей, щоб заплатити їй гонорар. 2006-го права на стрічку викупила кінокомпанія "Ворнер бразерс" і вклала у неї $5,5 млн.

Фільм розповідає про найближче майбутнє. Головний герой Вавілен Татарський заробляє на життя написанням рекламних слоганів. А натхнення шукає в наркотиках. Усе, що Вавілен бачить "під кайфом", покажуть у стрічці.

Вавілена зіграє Володимир Єпіфанцев, хоча на цю роль пробувалися Костянтин Хабенський та співак Ілля Лагутенко. Самого себе втілить на екрані російський політик Володимир Жириновський. А Федір Бондарчук зіграє Легіона Азадовського, якого наприкінці фільму задушать скакалкою.

Зараз ви читаєте новину «Рената Литвинова замінила Мілу Йовович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути