четвер, 19 липня 2007 15:36

Перед зйомками кліпу Валерій Меладзе розбив ніс

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  Щоб не зіпсувати тональним кремом сорочку за 400 доларів, Меладзе заклеїв манжети і комір білим лейкопластирем
Щоб не зіпсувати тональним кремом сорочку за 400 доларів, Меладзе заклеїв манжети і комір білим лейкопластирем

42-річний російський співак Валерій Меладзе у вівторок і середу відзняв у Києві свій 28-й кліп на пісню "Паралельно". Режисером був київський кліпмейкер Алан Бадоєв, 26 років.

Зйомки проходили в закинутому цеху колишнього заводу "Хімволокно". Приміщення для гримерок там не передбачено. Тому кімнату для Меладзе влаштували у вагончику.

— Валерій грає у кліпі пародію на Джеймаса Бонда, — розповідає режисер. — Кліп у футуристичному стилі. Ми показуємо, як важко співакові справлятись з усіма своїми жінками. Валерій вибиратиме між двома красунями, а потім їх підірве.

Меладзе виходить на знімальний майданчик у чорному італійському костюмі й білій сорочці Карло Логерфельда. У цьому одязі він буде впродовж усього кліпу.

— Щоб не зіпсувати сорочку тональним кремом, ми заклеїли манжети й комір із внутрішньої сторони білим лейкопластирем, — пояснює стиліст Ольга Навроцька. — Сорочка коштує 400 доларів. Ми над нею трясемося. Піджак укоротили. Валерій нестандартний чоловік, достатньо крупний. Йому важко підібрати піджак, у якому він виглядав би струнким.

— Від агента 007 у мене лише костюм і багато дівчат навколо, — скромно каже Меладзе. — У попередньому кліпі Бадоєв змусив мене битися з жінками, а в цьому танцювати. У танці себе почуваю не дуже впевнено. Мені це не дано.

Вибиратиме між двома красунями, а потім їх підірве

— Це комплекси Валерія, — запевняє Олена Коляденко — керівник балету "Фрідом", що знімається у кліпі.— Він усе зробив ідеально.

Поки майданчик готують до зйомки, Меладзе бере вареники з капустою і йде їсти у гримерку. Скаржиться, що найбільше його втомлює очікування. За чотири години, поки "ГПУ" була в цеху, співака знімали п"ять хвилин. Через спеку його сорочка змокріла. Робітники викладають підлогу зі скляних квадратів. На ній добре відбиваються довгі ноги танцівниць. На комп"ютері потім "домалюють" декорації. Які саме, знімальна група поки що не знає.

Не обійшлося й без курйозів.

— За день до зйомок я плавав у басейні. Невдало пірнув і розбив ніс, — розповідає Валерій. — На щастя, мене добре загримували. Але трохи поболює.

Кліп "Паралельно" випустять на початку вересня. До середини осені з"явиться новий альбом співака.

Журнал "Джорджіан таймс" вніс Меладзе до списку ста найзаможніших грузинів планети зі статками $200 млн.

— Це неправда, — заперечує Валерій. — Щоб стільки мати, мені від студентських років треба було заробляти по 50–70 тисяч доларів щодня й у вихідні теж. Після цього я почав думати про безпеку своєї сім"ї.

Минулого тижня Меладзе виступив на стадіоні в Єнакієвому на Донеччині. А цими вихідними дає концерти в Ялті, Судаку, Євпаторії та Одесі.

— Буду там поєднувати відпочинок з роботою, — ділиться він планами. — Це для мене найкраще поєднання. Бо відпочивати цілий день набридає. А Ялту я обожнюю.

25–30 липня співак поїде на конкурс у Юрмалу.


Зараз ви читаєте новину «Перед зйомками кліпу Валерій Меладзе розбив ніс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути