пʼятниця, 16 листопада 2007 15:27

Олександр Сєров після гіпертонічного кризу співатиме в Києві

Завтра у столичному палаці "Україна" о 19.00 з новою програмою "Я повертаюся"  виступить 53-річний співак Олександр Сєров. Квитки коштують від 50 до 550 грн.

Наприкінці жовтня у співака стався гіпертонічний криз. Сєров скасував кілька виступів у Росії і повернув гонорари їх організаторам. Зірці прописали постільний режим і жорстку дієту. Нині самопочуття Олександра покращилося. До Києва він прилетить із Москви, де нині мешкає.

Народився Олесандр Сєров у селі Ковалівка на Миколаївщині. Проходив армійську службу на крейсері "Дзержинський" Чорноморського флоту. Командував відділенням електроторпедистів. В останній рік служби грав на кларнеті в Будинку офіцерів Миколаївського гарнізону. Пізніше працював у Краснодарській, Миколаївській, Волинській філармоніях. Керував чернівецьким ансамблем "Черемош", у якому співали молодші сестри Софії Ротару — Лідія й Ауріка. Всесоюзна слава до співака прийшла 20 років тому. 1987-го Олександр Сєров із піснею "Мадонна" завоював гран-прі на міжнародному пісенному конкурсі "Інтерталант" у столиці Чехії. Зарубіжна преса називала Сєрова "російським Томом Джонсом".

Зараз ви читаєте новину «Олександр Сєров після гіпертонічного кризу співатиме в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути