четвер, 16 лютого 2012 06:00

На валентинках Ладі Лузіній малюють відьом

Автор: фото з сайта www.facebook.com
 

— Ось таку чудо-листівку дістала в День святого Валентина зі своєї поштової скриньки, — каже київська письменниця Лада Лузіна, 39 років.

— Це найкращий подарунок, який дарували читачі на 14 лютого. Надіслала художниця Наталія Ререкіна. Ми знайомі з нею. Написала, що так вона уявляє головних героїнь моїх "Київських відьом". Хотіла б таку обкладинку на нову книжку, але це питання до мого видавця. Обов'язково покажу йому.

— Демон міг би бути і посексапільнішим, — коментує листівку на сторінці письменниці в інтернеті киянка Ольга, 37 років. — Занадто примхливий вираз обличчя. Краще, аби був схожий на Кіану Рівза у стрічці "Костянтин".

Лада Лузіна написала вісім романів і повістей у циклі "Київські відьми" та збірку "Я — відьма".

— Слово "відьма" походить від "відати", тобто знати. Героїні малюнку мають різний колір волосся. Він безумовно впливає на характер, і не тільки відьом. Найкраще я це визначаю по котах. Руді кішки — надзвичайно хамські, харизматичні й дуже потужні енергетично. Сидітиме на голові та робитиме вигляд, що так і треба. Найспокійніші кішки — біленькі. Брюнети — найбільш зібрані, найсильнішу енергетику мають. У рудих сильна енергія, але нервова, не завжди керована. Так само із жіночими характерами у романах. У житті дуже складно буває з ненатуральними блондинками. Фарбуючи волосся в такий колір, жінка виказує свої вимоги до світу. І вони в неї дуже високі. Найпроблемніші у стосунках — руді. І жінки, і чоловіки. Не дарма у Середньовіччі за цей колір волосся жінок спалювали. Вважали їх відьмами. Але вони і найяскравіші. Руда жінка здається дуже слабкою, як моя героїня Маша з "Київських відьом". А насправді виявляється найсильнішою.

100

тисяч доларів отримає найкращий молодий митець світу від Фонду Віктора Пінчука у грудні. $60 тис. видадуть художнику готівкою, $40 тис. підуть на створення нових робіт. Найдорожча російська нагорода "Премія Кандинського" становить $54 тис. Лауреати британської премії Тернера отримують $64 тис.

150

сантиметрів — довжина коси Лади Лузіної. Волосся русяве, фарбувати перукарі не беруться.

 

Зараз ви читаєте новину «На валентинках Ладі Лузіній малюють відьом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути