понеділок, 07 квітня 2008 17:11

На презентації диска Гайтани дарували "Камасутру"

Автор: фото: Андрій ШМАТОВ
  На презентації Гайтана виконала всі пісні з нового альбому. ”Живите так, как подсказывают вам тайные желания”, — повторювала співачка зі сцени
На презентації Гайтана виконала всі пісні з нового альбому. ”Живите так, как подсказывают вам тайные желания”, — повторювала співачка зі сцени

29-річна співачка Гайтана в київському казино "Фрідом" представляла третю платівку "Тайные желания". На диску 14 пісень і два відеокліпи.

Перед концертом гостям пропонують витягти один із маленьких ключів, розсипаних на столі біля входу. До кожного прив"язані папірці з "таємними бажаннями": "богатство", "любовь", "секс", "сладости", "чудеса". Усім, хто вибрав ключа, ведучий пропонує відчинити велику скриню на сцені — щасливчика чекає сюрприз.

Біля скрині вишиковується черга. Гості, чий ключ не підійшов, розчаровано відходять. Нарешті сивуватий огрядний чоловік відкриває ящик, звідти виймають мобільний телефон "Самсунґ" і дарують йому. Серед інших гостей проводять лотерею. Переможцям дарують речі відповідно до кожного "таємного бажання". За "секс" фотограф Володимир забирає подушку із зашитою в ній великою "Камасутрою".

— Подарую доньці Маші, — тішиться він. — Їй 25 років. Мабуть, зацікавиться.

За годину від початку презентації на сцену виходить Гайтана. Зазначає, що пісні альбому "Тайные желания" абсолютно різні за стилем.

— Там є ліричні, мелодійні композиції — приміром, "Я люблю тебе", — перераховує. — У пісні "Хто ти" — сильний чуттєвий вокал. Найсміливіша — "Пластиковая девочка". Майже всі їх написала я сама.

Продюсер співачки, 39-річний Едуард Клім, розповідає "ГПУ", що влітку Гайтана дописуватиме в Америці англомовний альбом у стилі r"n"b. Випускатимуть його у Штатах, Канаді та Японії. Співачці допомагає продюсер Майкл Нарад Волтен, який працював із Вітні Х"юстон, Мерайєю Кері й Елтоном Джоном.

Зараз ви читаєте новину «На презентації диска Гайтани дарували "Камасутру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути