пʼятниця, 22 серпня 2008 18:26

Могилевська випустила диск із 19 піснями

Автор: фото: Наталія ЧУБЕНКО
  У магазині ”Evrostar” Наталя Могилевська презентувала альбом ”Найкраще: Любила”. Під час автограф-сесії співачки було продано більше дисків, ніж за останні півроку
У магазині ”Evrostar” Наталя Могилевська презентувала альбом ”Найкраще: Любила”. Під час автограф-сесії співачки було продано більше дисків, ніж за останні півроку

— Я більше 10 років у шоу-бізнесі, — розповідає 33-річна співачка Наталя Могилевська на презентації альбому "Найкраще: Любила" у столичному магазині "Євростар". — Цим диском підсумовую певний етап творчої кар"єри. А ще, це — подарунок на день народження (співачка народилася 2 серпня. — "ГПУ") від директора музичної компанії "Мун рекордс" Андрія Пасічника.

Наталя розгортає альбом. У ньому два диски: на аудіо — 19 пісень, на відео — 21 кліп. Розповідає, що незабаром з"явиться ще один альбом:

— У ньому буде нехарактерна для мене музика. Слухачі це помітять ще до виходу альбому. У вересні на телеканалах з"явиться кліп на нову пісню "Ріал о". Я себе в ньому не впізнаю. Там порушено багато проблем: пошук себе, перша любов, поцілунки, аборти, презервативи, боротьба зі СНІДом.

Над альбомом працює нова команда — зовсім молоді люди. Із багатьма познайомилася через Інтернет. Я ж в Інтернеті цілодобово! — вигукує.

Могилевська збирається змінити сценічний імідж. На концертах на ній не буде блискіток, страз, сережок, підборів. Можливо, співачка відмовиться й від балету. Танцюватиме тільки сама. Нині вона щодня бере уроки кубинських танців.

— Восени відкрию власний продюсерський центр, — хвалиться. Там стоятимуть м"які дивани. У своєму кабінеті поставлю офісне крісло із масажером і написом на спинці "Бос". Його теж подарували на день народження.

Альбом "Найкраще: Любила" виставлено на вітрині біля входу. Його ціна — 50 грн. Поряд стоять раніше випущені диски співачки "Відправила месідж" і "Этот Танец" за 29 грн. Консультанти магазину кажуть, що їх купують нечасто. У день візиту Могилевської було продано більше, ніж за півроку.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська випустила диск із 19 піснями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути