пʼятниця, 05 вересня 2008 18:32

Могилевська на "Фабриці зірок-2" замінила ліжка

— Добавила душових кабінок і туалетів, — розповідає 32-річна співачка Наталя Могилевська. — Тих, що були, не вистачало.

У суботу на Новому каналі стартує реаліті-шоу "Фабрика зірок-2". Його продюсує Могилевська. За звання ліпшого співака змагатимуться по вісім хлопців і дівчат. За учасниками цілодобово стежитимуть 28 камер. Зйомки транслюватимуть у режимі on-line на сайті www.fabrikazirok.novy.tv.

— Замість 16 учасників я вибрала 30, — робить круглі очі Наталя. — Вони класні. Співають українською, російською, англійською, французькою, дехто навіть турецькою. Підростає на 100 відсотків європейське покоління.

Говорить, що раніше не дивилася це шоу:

— Перш ніж погодитися бути продюсером, переглянула 50 годин записів. Мені не сподобався "зірковий дім-1": червоно-зелені стіни, запилені доріжки. Я все перемалювала. У дівчат буде рожева спальня, у хлопців — голуба. Поставила їм зручні ліжка. На стінах розклеїла плакати антиСНІД, антиалкоголь, антикуріння.

Минулого сезону в шоу переміг дует "Небезпечні зв"язки" — 21-річна Ольга Цибульська й Олександр Бодянський, 26 років. Продюсер Юрій Нікітін, 40 років, зняв для них кліп "Нажмем на кнопочки". Христині Кім із Дніпропетровська та Віталію Бондаренку із Запоріжжя на "Фабриці" допомогли записати сингл. Вони зайняли друге і третє місця.

Зараз ви читаєте новину «Могилевська на "Фабриці зірок-2" замінила ліжка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути