Ексклюзиви
четвер, 06 серпня 2009 16:52

Міка Ньютон пішла від продюсера

  Продюсер Юрій Фальоса і співачка Міка Ньютон співпрацювали сім років
Продюсер Юрій Фальоса і співачка Міка Ньютон співпрацювали сім років

Cпівачка 23-річна Міка Ньютон, справжнє ім"я Оксана Грицай, пішла від свого продюсера 48-річного Юрія Фальоси. Сім років вони працювали разом.

Вони посварилися перед конкурсом "Нова хвиля". Співачка виступала на ньому як гість, а Фальоса опікувався конкурсантами від України. Прилетіли одним рейсом із Києва, але до готелю поїхали різними авто. На конкурсі не спілкувалися.

— Ініціатором розриву була я, — говорить Міка Ньютон. — Сказала, що збираюся заручитися зі своїм хлопцем Саймоном Новскі. Юра так скипів! Ми посварилися.

Міка познайомилася із Саймоном минулого року на "Новій хвилі". Він представляв на конкурсі Німеччину. Запевняє, що це було кохання з першого погляду.

— Міка поставила мене перед фактом, що йде, — каже Фальоса. — Я не очікував цього. Але насильно не триматиму. Хоча за контрактом ми мали співпрацювати ще чотири роки. Думаю, вона сама себе продюсуватиме. Не знаю, чи вийде це в неї.

Після розриву Юрієві залишаються права на псевдонім Міки Ньютон та її репертуар. Він збирається передати їх іншій дівчині.

2005-го від Фальоси пішла співачка Ані Лорак, яку продюсував 12 років. Крім творчих стосунків, їх зв"язувало й кохання. Познайомилися вони на фестивалі "Первоцвіт". Ані було 15 років, Фальосі — 42.

Зараз ви читаєте новину «Міка Ньютон пішла від продюсера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути