Ексклюзиви
вівторок, 27 лютого 2018 07:50

Меловін представить Україну на Євробаченні

Автор: УНІАН
  Костянтин Бочаров виконує пісню ”Під сходами” під час фіналу Національного відбору на Євробачення-2018 у Києві 24 лютого. Виступає під сценічним іменем Меловін. За право представляти цьогоріч Україну на міжнародному пісенному конкурсі боролися шестеро учасників
Костянтин Бочаров виконує пісню ”Під сходами” під час фіналу Національного відбору на Євробачення-2018 у Києві 24 лютого. Виступає під сценічним іменем Меловін. За право представляти цьогоріч Україну на міжнародному пісенному конкурсі боролися шестеро учасників

Співак 20-річний Костянтин Бочаров представить Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2018. Виступає під сценічним ім'ям Меловін. Конкурс пройде у травні в португальському Лісабоні.

24 лютого Меловін переміг у фіналі національного відбору з англомовною піснею "Під сходами". За оцінками журі він посів друге місце, поступившись Таяні (33-річна Тетяна Решетняк. — ГПУ). Однак отримав максимальний бал від глядачів.

Костянтин Бочаров народився в Одесі. Мати — бухгалтер, батько працює водієм. Поступив у Київський музичний інститут ім. Глієра. 2015-го переміг у телевізійному талант-шоу "Х-фактор". Під час участі в ньому почав вдягати біло-блакитну лінзу на ліве око. Торік випустив перший міні-альбом "Обличчям до обличчя".

— Меловіну не вдалося б перемогти у відборі, якби не активність його прихильників, переважно підлітків, — каже музичний критик 42-річний Ігор Панасов.— У Португалії він не матиме такого бонусу, бо є новачком для європейської аудиторії. Але його іміджу вистачить, щоб привернути увагу. У Меловіна є драматизм, динаміка, артистична переконливість. На сцені поставили високу платформу з роялем нагорі. Під кінець пісні конструкція спалахнула. Якщо в Лісабоні дозволять використати вогонь, Меловін може увійти в п'ятірку лідерів. Йому треба підтягнути вокал. Не завадило б попрацювати над сценічними рухами.

Торік Меловін посів третє місце в національному відборі. Виконував композицію "Хотів би я знати".

— Цього разу пісня вдаліша, більше розкриває артистичний потенціал Меловіна, — продовжує Панасов. — У "Під сходами" співає про прагнення бути досконалим. Не здаватися, коли щось не вдається. Композиція має чіпкий приспів, який втримує слухача на гачку. Відчувається, що Меловін вірить у себе як артиста.

Він виступить у другому півфіналі Євробачення, що відбудеться 10 травня. Участь у конкурсі візьмуть виконавці із 43 країн. 34 вже визначилися зі своїми представниками.

Зараз ви читаєте новину «Меловін представить Україну на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути