вівторок, 24 травня 2011 00:15

Марія Собко шукає хіт для Юрмали

Співачка Марія Собко, 20 років, представлятиме Україну на пісенному конкурсі "Нова хвиля". Він відбуватиметься з 26 до 31 липня в місті Юрмала у Латвії. Зараз вона шукає хіт.

— Готуємо по кілька варіантів на світовий хіт, хіт країни і свою авторську пісню. Були випадки, що на конкурсі учасникам доводилося змінювати репертуар. Тому для страховки візьму із собою викладача вокалу, — розповідає Марія Собко у своєму офісі на Подолі.

На світовий хіт готує пісні із репертуару французької співачки Лари Фабіан.

— Фабіан в нас буде така дискотечна. Щодо хіта якоїсь країни, то хотіла взяти народну пісню й обробити її у стилі Майкла Джексона. Але не хочеться, щоб нас порівнювали із Джамалою. Можна брати щось із радянських хітів Алли Пугачової. Та нам сказали відразу без всяких пояснень: "Краще не треба". Начебто це самому в петлю лізти. Цей пробіл не дає мені спати. Вночі просинаюся, залажу по мобільному в інтернет і шукаю на "ютубі" якісь варіанти.

Співачка до останнього сумнівалася щодо своєї перемоги на відбірному конкурсі у Москві.

— Перемогу відзначили символічно — випили вина з піцою і пішли співати у московське караоке. Конкурс — це шанс бути почутою. Перемога на "Новій хвилі" — це останнє, за чим я туди їду. Завдяки всім шоу, в яких я брала участь ("Шанс", "Україна сльозам не вірить". — "ГПУ") я й потрапила на "Нову хвилю". Мені продюсер Юрій Фальоса допоміг. Познайомив із композитором Русланом Квінтою. Той написав для мене пісню "Я тебе люблю".

На шоу "Україна сльозам не вірить" Марія познайомилася із композитором і продюсером Костянтином Меладзе.

— Учасники досі йдуть до нього за порадами. Він нам безкоштовно дав своїх аранжувальників. Але набридло, що всі називають мене "дівчинкою із шоу". Хотілося б позбутися цього тавра. У мене нема багатого батька чи багатого коханця. Коли я після "Шансу" почала показувати продюсерам свої записи, мені казали: "Ти мені не дружина і не коханка. Тобі доведеться спати з тим, з тим і з тим". Я ішла від таких людей.

Із Марією Собко Україну представлятиме також учасник "Фабрики зірок" Коля Серьга.

— Ми із ним співаємо у різних жанрах, тому конкурентами бути не можемо, — каже Марія Собко.

Зараз ви читаєте новину «Марія Собко шукає хіт для Юрмали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути