вівторок, 10 квітня 2007 13:52

"Ляпис Трубецкой" бореться з капіталізмом

"Ляпис Трубецкой" бореться з капіталізмом
Фото з сайту omusic.com.ua

Рок-н-рольний альбом "Капітал" білоруської групи "Ляпис Трубецкой" продаватимуть із 1 травня. Записували його півроку на київській студії "211".

— Відмовилися від діджеїв, клавішних та акустичних гітар, — розповідає 35-річний лідер гурту Сергій Міхалок. — Лишили барабани, електрогітари й духові.

На диску 10 російських пісень. І одна під назвою "Рамонкі" ("Ромашки") — білоруська.

— Хотіли ще з молдавським гуртом "Здоб ші здуб" записати пісню "Товариш", — каже менеджер "ляпісів" Маріана Кочевих. — Але всі музиканти живуть у різних країнах, мають концертні графіки. Тому записали пісню без молдаван.

Мультиплікаційний кліп на пісню альбому "Капітал" уже переміг на фестивалі комп'ютерної анімації "Мультиматограф" у російському місті Вологда. У кліпі Сергій Міхалок зображений у вигляді шестиголового і шестирукого індійського бога Шиви. На різних тваринах він їде по світу, а на екрані з'являюються диктатори Фідель Кастро з Куби, Уго Чавес із Венесуели, Кім Ір Сен із Південної Кореї та білоруський "бацька" Олександр Лукашенко.

— Колись ми сміялися над поп-культурою, — каже Міхалок. — І наші пародії стали популярніші за попсу. Тепер ми взялися за більш масштабні теми. Мріємо дожити до миті, коли мати мобілку з діамантами та їздити на супердорогій машині буде соромно.

Наступного місяця "Ляпис Трубецкой" виступить у столиці Північної Кореї Пхеньяні. Там відкривають перший в історії Кореї рок-фестиваль, присвячений боротьбі з капіталізмом.

Зараз ви читаєте новину «"Ляпис Трубецкой" бореться з капіталізмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути