Ексклюзиви
пʼятниця, 02 березня 2018 00:20

Герой комедії "Сотка" нагадує мера Одеси

Автор: WWW.KINO-NIK.RU
  Актор Євген Капорін (ліворуч) у комедії ”Сотка” зіграв продавця супермаркету Леопольда. Із другом уперше потрапили в найдорожчий ресторан міста і скуштували устриць
Актор Євген Капорін (ліворуч) у комедії ”Сотка” зіграв продавця супермаркету Леопольда. Із другом уперше потрапили в найдорожчий ресторан міста і скуштували устриць

— Те, що один із героїв нашого фільму нагадує одеського міського голову Геннадія Труханова, — випадковість. Але скандальність картині не завадить, — каже режисер Олександр Бєляк, 39 років. Із 1 березня в прокаті його комедія "­Сотка".

Леопольд Барановський працює в супермаркеті. Розставляє товар на полицях. Живе від зарплати до зарплати, має купу боргів. У барі випадково приміряє чужий піджак. У ньому йде додому. На ранок уся квартира забита доларами. Гроші Леопольд понавитягував із піджака. В чарівних кишенях ніколи не закінчуються 100-доларові купюри. Справжній господар піджака Віктор Хмара — кандидат у мери великого приморського міста. Докладає зусиль, аби знайти пропажу. Леопольд готовий повернути річ власникові. Але несподівано дізнається, що долари перед тим, як з'явитися в кишені піджака, повинні зникнути в іншої людини, за сюжетом.

— Історія у стрічці подібна до казки про чарівну паличку чи Золоту Рибку, — каже Олександр Бєляк. — Багато хто мріє, щоб багатство приходило саме. Леопольд думав, що гроші вирішать усі його проблеми. Але єдине, чого він справді хотів — це справжнього кохання. Та любов неможливо купити. Питає свою обраницю: "Мільйон доларів у мене є і навіть більше, скільки ти коштуєш?" Й одразу отримує ­ляпас.

Фільм "Сотка" почали знімати 1 квітня 2017-го в Одесі.

— Першою була сцена на пошті, коли герой відправляє коробку доларів своїй бабусі. Посилка мала впасти й перевернутися. На знімальний майданчик пробрався злодій. Украв ковдру, а потім побачив відкриту коробку з доларами. Подумав, що справжні. Шість разів гнали його з майданчика.

Леопольда Барановського зіграв київський актор 32-річний Євген Капорін, його кохану — литовка Ієва Андрєєвайте, 30 років.

— У фільмі зіграв мера, але у справжню політику йти не збираюся, — каже співак Олександр Пономарьов, 44 роки. Виконав роль Віктора Хмари. — У "Сотці" здійснилася моя мрія — записав одну з улюблених пісень Леоніда Утьосова "Есть город, который я вижу во сне" із симфонічним оркестром. У стрічці є епізод, коли головний герой грає на скрипці перед Одеським оперним театром, а я співаю. Коли знімали, хтось поклав на землю кашкет. Якийсь перехожий зробив відео і виклав в інтернет з підписом: "Пономарьов зазиває на свій концерт".

Українську комедію "Сотка" покажуть також у кінотеатрах Казахстану й Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «Герой комедії "Сотка" нагадує мера Одеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути