пʼятниця, 10 жовтня 2008 18:04

Герой Клуні застрелив персонажа Бреда Пітта

  Американські актори Джордж Клуні (ліворуч) і Бред Пітт на Венеціанському фестивалі 27 серпня презентують стрічку братів Коенів ”Спалити після прочитання”
Американські актори Джордж Клуні (ліворуч) і Бред Пітт на Венеціанському фестивалі 27 серпня презентують стрічку братів Коенів ”Спалити після прочитання”

— Жесть! Клуні застрелив Пітта! — вигукує і перевертає з переляку миску з поп-корном хлопець у шкіряній куртці на прем"єрі фільму "Спалити після прочитання" у столичному кінотеатрі "Київ".

Герой Джорджа Клуні пострілом у голову вбиває героя Бреда Пітта.

Чорну комедію американських режисерів Ітана та Джоела Коенів показують у кінотеатрах із минулого тижня. Ціна квитків 15–40 грн.

Двоє незграбних спортивних інструкторів Чад і Лінда у роздягальні знаходять диск із мемуарами відставного агента ЦРУ Осборна Кокса. Його грає актор Джон Малкович, 54 роки, а інстукторів — Бред Пітт і Френсіс МакДорманд. У диску екс-агент розкриває кілька державних таємниць. Чад і Лінда шантажують Кокса, вимагаючи $100 тис. Джорд Клуні грає їхнього вбивцю, найнятого ЦРУ.

Фільмом "Спалити після прочитання" брати Коени наприкінці серпня відкрили 65-й Венеціанський кінофестиваль на острові Лідо в Італії.

— Раніше я грав у фільмах Коенів "Нестерпна жорстокість" і "Літнім тут не місце". Ці три картини Ітан і Джоел називають "трилогією ідіотів", — каже Джордж Клуні, 47 років. — У наступній Коени пропонують мені роль сексуального маніяка, який шукає своїх жертв через Інтернет.

Фільм зняли за три місяці. За сюжетом, усі герої живуть у американському містечку Джорджтаун. Режисери не захотіли розлучатися зі своїми сім"ями, тому зйомки перенесли на околиці Брукліна біля Нью-Йорка.

Це перша стрічка Коенів, яку замість британського оператора Роджера Дікінса знімав американець Емануель Любецьки. Він став знаменитим 1993-го після зйомок картини "Двадцять баксів", про подорож 20-доларової купюри.

Зараз ви читаєте новину «Герой Клуні застрелив персонажа Бреда Пітта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути