середа, 09 січня 2019 07:25

Фільм про друга Путіна провалився

Автор: WWW.KINOPALACE.LVIV.UA
  Актор Тоні Сервілло у фільмі ”Сільвіо та інші” грає колишнього прем’єр-міністра Італії Берлусконі. Роль дружини політика Вероніки виконує актриса Єлена Софія Річчі
Актор Тоні Сервілло у фільмі ”Сільвіо та інші” грає колишнього прем’єр-міністра Італії Берлусконі. Роль дружини політика Вероніки виконує актриса Єлена Софія Річчі

Фільм про екс-прем'єр-міністра Італії Сільвіо Берлусконі, друга Володимира Путіна й кума Андрія Шевченка, вийшов в український прокат.

Стрічку "Сільвіо та інші" зняв італійський режисер Паоло Соррентіно, 48 років. Присвячена колишньому прем'єр-міністру Італії Сільвіо Берлусконі.

Медіа-магнат тричі очолював уряд країни. Володів футбольним клубом "Мілан". Упродовж кар'єри Берлусконі неодноразово звинувачували в приховуванні доходів, корупції, зв'язках із мафією та незаконному фінансуванні передвиборчої кампанії. Прем'єра захищав закон про недоторканність вищих посадових осіб. Конституційний суд Італії ухвалив, що імунітет Берлусконі від кримінального переслідування порушує конституцію країни.

— Задум був ідеальний. Один із найзнаменитіших італійських режисерів знімає фільм про скандального політика і бізнесмена Сільвіо Берлусконі. Такий проект не мав права провалитися. Але щось пішло не так, — каже кінокритик Антон Долін, 42 роки.

— Одна з проблем картини — вона така красива, що перевершує найкращі зразки реклами, знятої великими майстрами кіно. Це — гламур найвищого ґатунку: коли знущання над представниками шоу-бізнесу і політики перестають сприймати як пародію.

Бізнесмен Серджіо Морра забезпечує політиків гарними дівчатами, за сюжетом. Інтимні зв'язки можновладців використовує для шантажу і підкупу. Потім вирішує, що йому час близько познайомитися з найвпливовішою людиною в країні. Щоб привернути увагу Берлусконі, збирає на своїй віллі кілька десятків найвродливіших повій. Ми півтори години чекаємо, коли ця справа склеїться. Потім Берлусконі заходить до Серджіо в гості. Після майже 3-годинного видовища глядач залишається незадоволеним.

Режисер також намагається розповісти про певний етап кар'єри Берлусконі. Показати його стосунки із дружиною. Є натяк на підкуп політичних союзників.

Якщо фільм і провалився, то блискуче. Стрічка така фрагментарна, що дозволяє глядачеві уявляти і компонувати елементи за власним бажанням.

Головну роль у Сільвіо та інші" зіграв Тоні Сервілло, 59 років.

Зараз ви читаєте новину «Фільм про друга Путіна провалився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути