четвер, 26 серпня 2010 18:52

Філіпу Кіркорову сподобалися сестри Петрик

Філіпу Кіркорову сподобалися сестри Петрик

8-річна Анастасія Петрик із села Нерубайське на Одещині  перемогла на міжнародному дитячому конкурсі "Нова хвиля" в Артеку. Її сестра Вікторія, 13 років, та вірменська група "Размік і друзі" розділили перше місце в старшій групі.

— Для Насті це перша перемога, — розповідає Вікторія. — Я перемагала на конкурсах "Молода Галичина", "Зірочка", "Чорноморські ігри". Позаторік була другою на дитячому Євробаченні.

У фіналі взяли участь 15 вокалістів із дев"яти країн. Переможцям вручили премії по 10 тис. грн, кришталеві статуетки й домашні студії звукозапису.

— Поки ще не вирішили, на що витратимо гроші, — продовжує Вікторія. — Мабуть, вкладемо в себе. Ми обожнюємо пісні Майкла Джексона. З ранку до ночі співаємо композиції Вітні Х"юстон, Лари Фабіан і Тіни Тернер. За перемогу батьки пообіцяли купити мені квадроцикл. А Настю — поведуть у дельфінарій.

У журі були композитор Ігор Крутой, співаки Ані Лорак, Алсу, Віра Брежнєва, Діма Білан.

— Ці дівчатка — справжні професіоналки, — говорить про сестер Петрик російський виконавець 43-річний Філіп Кіркоров. — Вони знаються на гарній музиці. Думаю, молодша — надія України на дитячому Євробаченні. Після конкурсу вона підійшла до мене і запитала: "Філіпе, допоможете мені на Євробаченні?" Я не відмовив.

Зараз ви читаєте новину «Філіпу Кіркорову сподобалися сестри Петрик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути