понеділок, 14 травня 2007 15:23

"Естетік Едьюкейшен" заспівали про вовкулаку

Автор: фото: Сергій БУРКОВСЬКИЙ
  Клавішник ”Естетік Едьюкейшен” Дмитро Шуров (ліворуч) і вокаліст Луї Франк на прес-конференції перед концертом. Праворуч — гендиректор компанії ”Лавіна м’юзік”, що видає диски групи, Едуард Клім
Клавішник ”Естетік Едьюкейшен” Дмитро Шуров (ліворуч) і вокаліст Луї Франк на прес-конференції перед концертом. Праворуч — гендиректор компанії ”Лавіна м’юзік”, що видає диски групи, Едуард Клім

У столичному клубі "Privilege", колишньому Зеленому театрі, гурт "Естетік Едьюкейшен" презентував новий альбом "Верволф". Клавішник цієї групи Дмитро Шуров, 25 років, і бас-гітарист Юрій Хусточка, 31 рік, колись грали в "Океані Ельзи".

"Верволф" — це вовкулака.

— Альбом розповідає про те, що люди зараз живуть за подвійними стандартами, — пояснює вокаліст гурту 35-річний Луї Франк.

На диску 12 пісень. Відкриває його композиція "Неймовірний", яка звучить у фільмі українського режисера Алана Бадоєва "Оранж лав".

Коштує диск 25 грн.

— Мені сьогодні дзвонила Земфіра, — говорить перед концертом Шуров. Дмитро у вільний час іноді виступає з нею. — Казала, що на початку червня ми разом виступимо у московському Зеленому театрі, що в парку Горького.

"Естетики" жартують, що їм не подобається співпраця Шурова із Земфірою.

— Ревнуємо, — додає Хусточка.

Диск "Верволф" записували в лондонській студії "Брік лайн", в якій раніше працювали Мадонна та гурт "Квін".

— Там збереглися навушники, в яких "Квін" знімалися у своїх кліпах, — пригадує Шуров. — У підвалі стояв старий рояль, на якому Фредді Меркьюрі грає у знаменитій "Богемській рапсодії".

Зараз ви читаєте новину «"Естетік Едьюкейшен" заспівали про вовкулаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути