середа, 30 травня 2007 17:22

"Чайку" охоронятимуть дві тисячі міліціонерів

2 червня у столичному виставковому центрі (ВДНГ) пройде 9 Міжнародний музичний фестиваль "Чайка". На ньому виступлять шотландські панки "Експлойтед". У 80-х майже кожен концерт музикантів-анархістів закінчувався масовим безладом. Сьогодні "Експлойтед" уже не викликають таких емоцій у своїх прихильників, але продовжують оспівувати свободу бунту в піснях. Їх останній альбом "Трахни систему" вийшов чотири роки тому.

Також на "Чайці" виступить пітерський гурт "Ленінград", який святкуватиме своє 10-річчя. Ще з Росії приїдуть колишній лідер гурту "Наутілус Помпіліус" В"ячеслав Бутусов зі своєю теперішньою групою "Ю-Пітер" та рок-співак Дельфін. Ці гурти виступлять на головній сцені. Там же співатимуть українські групи "Тартак" і "Тол". На молодіжній сцені виступлять 12 українських гуртів, які пройшли відбір серед 200 бажаючих. До восьмої ранку на танцювальній сцені працюватимуть кращі столичні діджеї.

Охоронятимуть "Чайку" більше 2 тис. міліціонерів. Починається фестиваль о 14.00. Квитки коштують 20 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Чайку" охоронятимуть дві тисячі міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути