Ексклюзиви
вівторок, 02 серпня 2016 05:25

"Було холодно, а ми голі"

Автор: ФОТО З САЙТА WWW.facebooc.com\Олександр Альошечкін
  Актор Сергій Лехкобит у фільмі жахів ”Чунгул” грає заправника на бензоколонці. Хто заблукав, направляє до відьмака. Міліцейську форму одягнув у перерві між зйомками
Актор Сергій Лехкобит у фільмі жахів ”Чунгул” грає заправника на бензоколонці. Хто заблукав, направляє до відьмака. Міліцейську форму одягнув у перерві між зйомками

— Найбільше переживав за еротичну сцену. Знімали о першій ночі. Хоча на майданчик приїхали о восьмій ранку. Було холодно, а ми голі, — каже актор Богдан Юсипчук, 28 років. Він зіграв головну роль у фільмі жахів "Чунгул". Зйомки стрічки закінчилися 17 липня.

— Спочатку подумав, що цим кіно хочуть налякати глядача. Але насправді, стрічка спонукає задуматися: чи правильно ми живемо?

Бюджет стрічки "Чунгул" становить $220 тис. Усі кошти — приватні інвестиції. Фільм жахів знімали під Києвом у селі Погреби Васильківського району та у ­столиці.

— Легенду про чаклунів і відьом, що в основі сценарію, нам розказали старожили села Чунгул. Ми з братом приїжджали туди ловити рибу. У Києві кажуть, якщо хочеш знайти відьму, то піди на базар. Там у кожної жінки є хвіст, — розповідає режисер картини Олександр Альошечкін, 48 років.

— У міського гульвіси Дениса, за сюжетом, ламається автівка. Зупиняється у глухому селі Чунгул, щоб її полагодити. Денис — не син олігарха, але дуже далекий від сільського життя. А вибратися з того Чунгула складніше, ніж заїхати. Чужинці повинні заплатити данину місцевому пасічнику-чаклуну. Він часто допомагає людям, але не задарма. Для Дениса ціна зростає, бо хлопець закохався у доньку пасічника — Олесю.

Чунгул — моя батьківщина. Село так називалося до 1945 року. Потім перейменували на Красну Гірку, хоча досі є річка Чунгул. У перекладі з давньотюркської означає "вир" — місце, з якого важко вибратися.

Режисер каже, що найдорожчим у картині був епізод бійки на весіллі. Головний герой потрапляє туди як гість.

— Ця українська традиція всім до болю близька. Щоб зняти бійку, пішло кілька днів. Під Білою Церквою знайшли дику місцевість, посередині — старий млин. Там усе й зафільмували. Найбільше грошей потратили на масовку, каскадерів, декорації. У фільмі спецефектів не буде, глядач побачить максимально реалістичну картинку. Зробимо три версії: чорно-білу для показу на кінофестивалях, стандартну — для прокату та у 3Д-форматі.

Крім Богдана Юсипчука, у "Чунгулі" знялися Віктор Демерташ, Микола Олійник, Сергій Лехкобит, Тала Калатай і Григорій Поволоцький.

Зйомки тривали п'ять місяців. Прем'єра запланована цьогоріч на Гелловін — 31 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «"Було холодно, а ми голі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути