середа, 17 жовтня 2007 17:01

Андрія Данилка в Москві хотіли арештувати

Автор: фото надане прес-службою співака
  Вєрка Сердючка з мамою біля базиліки Сакре-Кьор у столиці Франції Парижі. У жовтні київський телеканал знімав там про Сердючку фільм. У листопаді Вєрка знову їде до Франції — у концертне турне
Вєрка Сердючка з мамою біля базиліки Сакре-Кьор у столиці Франції Парижі. У жовтні київський телеканал знімав там про Сердючку фільм. У листопаді Вєрка знову їде до Франції — у концертне турне

Федеральна міграційна служба Росії намагалася арештувати 34-річного українського артиста Андрія Данилка, який виступає в образі Вєрки Сердючки. Його звинувачують, що працює в Росії без дозволу, порушуючи міграційне й трудове законодавство.

Данилкові загрожує штраф — до $1 тис. Або $32 тис. має заплатити російський продюсер-роботодавець.

Щоб спіймати українську зірку на гарячому, працівники федеральної міграційної служби Росії приїхали на концерт до московського спорткомплексу "Олімпійський" і чекали на Сердючку у гримерці. Але в адміністратора Данилка народилася дитина, й Андрій відмовився від виступу.

— Сердючка майже кожного тижня виступає в Москві й ніколи не мала проблем із правоохоронними органами, — заявив "ГПУ" менеджер артиста Ігор Клінков.

Востаннє Вєрка виступила в російській столиці 12 жовтня на презентації інтернет-радіо "Алла". Вечірка відбувалася в московському готелі "Ритц Карлтон". На святі була Алла Пугачова. Вона мляво спостерігала за виступами російських співаків. Лише під пісню Сердючки "Лаша тумбай" розмахувала серветкою.

Нині Андрій Данилко в Києві. Він закінчує запис української версії альбому, який у Європі вже продається під назвою "Дансінґ Європа" . В Україні диск з"явиться навесні наступного року. На листопад у Вєрки Сердючки заплановане концертне турне. Вона відвідає Францію, Італію, Іспанію, Португалію, Бельгію та Нідерланди.

Зараз ви читаєте новину «Андрія Данилка в Москві хотіли арештувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути