вівторок, 31 липня 2007 16:47

Алла Пугачова подарувала 50 тисяч доларів полячці Марині

 

У понеділок у латвійському місті Юрмалі завершився шостий Міжнародний конкурс молодих виконавців популярної музики "Нова хвиля". Перше місце посіла 20-річна молдаванка Наталія Гордієнко.

— До цього конкурсу в мене була чорна смуга, — розповідає співачка. — Померла мама, я дуже сильно захворіла. Дякую своїй бабусі, яка не спала ночами й молилася за мене протягом усіх шести конкурсних днів.

На запитання, що робитиме з призовими $50 тис., дівчина відповіла:

— Запишу альбом, адже раніше на це коштів не було.

Також вона зізналася, що бодай одну пісню мріє записати в дуеті з Аллою Пугачовою. Проте російська примадонна чомусь молдаванку не злюбила. Під час конкурсу Гордієнко кілька разів підходила до артистки, але та відповідала: "У меня нет времени". А потім і взагалі назвала дівчину "підлизою". Коли Гордієнко, як переможниці, вручили букет рожевих троянд, дівчина простягнула його Пугачовій. Примадонна в цей час вийшла на сцену вручати свій спеціальний приз $50 тис. Букет відхилила з кам"яним виразом обличчя. А приз віддала співачці Марині з Польщі.

— Я гадаю, Марина була найкраща виконавиця на цій "Новій хвилі", — заявила Пугачова. Потім додала, що цьогорічна Юрмала стала для неї "накладною". І подарувала ще $ 50 тис. казахській групі "Рін ґо".

Примадонна Гордієнко назвала "підлизою"

— Да не оскудеет рука дающего, — промовила розчулено Пугачова, обіймаючи вокалістів "Рін ґо". Глядачі у залі підвелися й аплодували їй стоячи. Одним із перших піднявся український олігарх Ринат Ахметов. Він прилетів на "Нову хвилю" 29 липня, щоб привітати з 53-річчям свого кума — композитора Ігоря Крутого. Ахметов зупинився в найдорожчому готелі Юрмали "Балтік Біч". Там жила й Пугачова. На фінальному конкурсному дні він уболівав за український дует "Барселона" у складі Галини Гаврилко й Влодимира Ткаченка. Навіть записував їхні оцінки у свій блокнот. А потім, зустрівшись на виході з нашими виконавцями, сказав їм:

— Ви на другому місці, молодці!

Галина Гаврилко в Юрмалу приїхала з двома своїми сестрами — Мар"яною та Юлею. Дівчата обняли Ахметова і сфотографувалися з ним на згадку.

Також приїхав український гурт "Океан Ельзи". Його вокаліст Святослав Вакарчук зізнався "ГПУ", що "Барселона" його розчарувала в другому турі:

— Коли треба було заспівати хіт своєї країни, вони обрали російський романс.

Тому, упевнений Вакарчук, "Барселона" і взяла лише срібло конкурсу.


Перша десятка переможців "Нової хвилі"

  1. Наталія Гордієнко, Молдова — 312 балів

  2. Український дует "Барселона" та латвійський співак Ерґліс набрали по 308 балів

  3. Марина, Польша — 304

  4. Гурт "Рін ґо", Казахстан та Поліна Смолова, Білорусь — 301

  5. Франціска, Німеччина та Костас Мартакіс, Греція — 299

  6. Маша Новікова, Росія — 297

  7. Наталія Винокурова, Росія — 296

  8. Анастасія Кочеткова, Росія — 291

  9. Василь Лазарович, Україна — 289

10. Міхай, Румунія — 287

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова подарувала 50 тисяч доларів полячці Марині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути