Рулет зі шпинату має оригінальний вигляд та ніжний смак. Сир відтіняє смак зелені та лосося. Начинка є родзинкою усієї страви. Така незвичайна закуска відразу на столі привертає увагу.

Інгредієнти:
2 чашки свіжого шпинату
1 чашка свіжого базиліку
3 яйця
1 ст. л. кропу (дрібно нарізати)
200 гр м'якого сиру або сиру фета
цедра і сік 1 лимона
2-3 ст. л. каперсів
копчений лосось
сіль і перець
Приготування:
Розігріти духовку до 170 С.
У каструлю налити трохи води і викласти шпинат.
Закрити і довести до кипіння. Варити 2 хвилини.
Дати стекти воді і промити під холодною водою. Віджати зайву воду.
У комбайні з'єднати шпинат, жовтки, базилік, сіль і перець до гладкої маси.
Збити білки до м'яких піків і акуратно додати шпинатну масу.
Викласти масу на деко і запекти 15 хвилин або до готовності.
Читайте також: Фрикадельки з індички з шпинатом печуть 10 хвилин
Для начинки з'єднати сир, кріп, лимонний сік і цедру. Посолити і поперчити.
На шпинатний "корж" викласти начинку, каперси і лосось.
Загорнути в рулет і залишити в холодильнику на кілька годин або на ніч.
Коментарі