Картопля запечена з курячим філе - ситна, смачна і проста страва. Її щедро притрушують сиром та поливають сметаною. Завдяки сиру утвориться хрустка скоринка. А від сметани картопля стане ніжною та соковитою.

Інгредієнти:
картопля - 8 шт.
куряче філе - 500 г.
цибуля - 2 шт
морква - 1 шт.
сир "Голландський" - 100 г.
сметана - 100 г.
сіль, перець, часник, спеції - за смаком
Приготування:
Куряче філе нарізати шматками, як на відбивні.
Картоплю покришити кружальцями.
Цибулю нарізати кільцями. Моркву натерти на тертці.
Змазати деко жиром. Викласти шарами: картопля, шар курячого філе, шар цибулі з морквою, шар картоплі зверху.
Залити все сметаною.
Додати спеції та пару зубків часнику, натертих на дрібній тертці.
Притрусити сиром.
Запікати в духовці 40 хв. при температурі 200 градусів.
Коментарі