Ексклюзиви
середа, 06 липня 2016 14:04

Вишневий десерт з лимонним ароматом готується за дві години

Фруктовий сорбет швидко освіжає в спеку. Головна принадність в тому, що робити його можна з будь-якими ягодами. Цей десерт нагадує м'яке фруктове морозиво.

"Яким вийде сорбет залежить від вашої фантазії, - каже власник столичної гастрономічної майстерні "Конфітюр" 29-річний Євген Клопотенко. Придумав 150 рецептів варення з різних продуктів. - Просто треба ширше дивитися на світ, щоб правильно поєднувати інгредієнти".

Автор: grandkulinar.ru
 

Інгредієнти:

Вишня - 350 г

Цукор - 150 г

Вода - 150 мл

Цедра лимона - 20 г

Приготування:

Вишню помити і очистити від кісточок. Збити в блендері, щоб вийшла однорідна маса.

Воду налити в сотейник, додати туди цукор і варити сироп на невеликому вогні. Весь цукор має розчинитися.

Читайте також: В оригінальне тістечко з печива та морозива додають шматки шоколаду

Охолодити сироп, змішати його з вишневою масою. Додати лимонну цедру і перемішати.

Поставити в морозилку на дві години і потім можна їсти.

Зараз ви читаєте новину «Вишневий десерт з лимонним ароматом готується за дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути