Фруктовий сорбет швидко освіжає в спеку. Головна принадність в тому, що робити його можна з будь-якими ягодами. Цей десерт нагадує м'яке фруктове морозиво.
"Яким вийде сорбет залежить від вашої фантазії, - каже власник столичної гастрономічної майстерні "Конфітюр" 29-річний Євген Клопотенко. Придумав 150 рецептів варення з різних продуктів. - Просто треба ширше дивитися на світ, щоб правильно поєднувати інгредієнти".

Інгредієнти:
Вишня - 350 г
Цукор - 150 г
Вода - 150 мл
Цедра лимона - 20 г
Приготування:
Вишню помити і очистити від кісточок. Збити в блендері, щоб вийшла однорідна маса.
Воду налити в сотейник, додати туди цукор і варити сироп на невеликому вогні. Весь цукор має розчинитися.
Читайте також: В оригінальне тістечко з печива та морозива додають шматки шоколаду
Охолодити сироп, змішати його з вишневою масою. Додати лимонну цедру і перемішати.
Поставити в морозилку на дві години і потім можна їсти.
Коментарі