неділя, 15 грудня 2024 18:50

Вечеря вихідного дня: як приготувати соковиті млинці з м'ясом під соусом бешамель

Вечеря вихідного дня: як приготувати соковиті млинці з м'ясом під соусом бешамель
Млинці з м'ясом під соусом бешамель: покроковий рецепт від фудблогерки Фото: pinterest

Немає нічого смачнішого, ніж провести вихідний вечір за теплою сімейною вечерею.

Соковиті млинці з м'ясною начинкою, запечені під ніжним соусом бешамель, стануть справжнім хітом вашого столу.

Рецептом поділилася фудблогерка Наталія Жук.

Млинці з м'ясом під соусом бешамель

Інгредієнти

олія (для смаження)

1 цибулина.

200 г грибів печериць.

1 морква.

500 г фаршу.

Сіль.

1 чайна ложка паприки.

Помідор.

3 курячі яйця.

Сіль.

150 г борошна.

400 мл молока.

1 столова ложка олії.

Рослинна олія.

50 г вершкового масла.

40 г борошна.

400 мл молока.

Сіль.

Мускатний горіх до смаку.

150 г твердого сиру.

4-6 помідора чері.

Трохи кропу.

Як приготувати

Спочатку підсмажимо одну цибулину. До неї додаємо нарізані гриби печериці потім натерту на крупній терці моркву та 500 г свиного фаршу. Тушкуємо майже до готовності. Далі солимо за смаком та додаємо чайну ложку паприки.

Також в кінці туди ж відправляємо нарізану на кубики 1 помідору. І ще 2-3 хв готуємо.

В мисці збиваємо 3 яйця і додаємо сіль. Потім всипаємо борошно, молоко та столову ложку олії.

Тісто ретельно перемішуємо та випікаємо з нього млинці.

На кожен готовий млинець викладаємо начинку, акуратно загортаємо і викладаємо у форму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальна страва для затишної вечері: як приготувати ніжну картоплю у хрусткому беконі

Повторюємо цей процес з усіма млинцями.

А ще зваримо соус: 50 г вершкового масла розтоплюємо на сковороді, потім додаємо борошно, трохи обсмажуємо його та вливаємо молоко, готуємо на маленькому вогні до загущення.

В кінці додаємо сіль та мускатний горіх перемішуємо і виливаємо соус на млинці.

Зверху посипаємо натертим твердим сиром і запікаємо в розігрітій до 180 ° духовці 10-15 хвилин.

Прикрашаємо половинками помідорів чері і кропом. Нарізаємо та смакуємо в задоволення. Вийде дуже смачно.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Наталія Жук (@nataliia_zhuk_cooking)

Якщо хочете швидко та смачно приготувати обід чий вечерю, грильовані курячі грудки з овочевим салатом та йогуртовим соусом - ідеальний варіант.

Цей рецепт поєднує у собі легкість приготування, користь для здоров'я та неймовірний смак. Усього кілька простих кроків, і ви зможете насолоджуватися чудовою стравою, яка підходить для всієї родини.

Зараз ви читаєте новину «Вечеря вихідного дня: як приготувати соковиті млинці з м'ясом під соусом бешамель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути