Немає нічого смачнішого, ніж провести вихідний вечір за теплою сімейною вечерею.
Соковиті млинці з м'ясною начинкою, запечені під ніжним соусом бешамель, стануть справжнім хітом вашого столу.
Рецептом поділилася фудблогерка Наталія Жук.
Млинці з м'ясом під соусом бешамель
Інгредієнти
олія (для смаження)
1 цибулина.
200 г грибів печериць.
1 морква.
500 г фаршу.
Сіль.
1 чайна ложка паприки.
Помідор.
3 курячі яйця.
Сіль.
150 г борошна.
400 мл молока.
1 столова ложка олії.
Рослинна олія.
50 г вершкового масла.
40 г борошна.
400 мл молока.
Сіль.
Мускатний горіх до смаку.
150 г твердого сиру.
4-6 помідора чері.
Трохи кропу.
Як приготувати
Спочатку підсмажимо одну цибулину. До неї додаємо нарізані гриби печериці потім натерту на крупній терці моркву та 500 г свиного фаршу. Тушкуємо майже до готовності. Далі солимо за смаком та додаємо чайну ложку паприки.
Також в кінці туди ж відправляємо нарізану на кубики 1 помідору. І ще 2-3 хв готуємо.
В мисці збиваємо 3 яйця і додаємо сіль. Потім всипаємо борошно, молоко та столову ложку олії.
Тісто ретельно перемішуємо та випікаємо з нього млинці.
На кожен готовий млинець викладаємо начинку, акуратно загортаємо і викладаємо у форму.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальна страва для затишної вечері: як приготувати ніжну картоплю у хрусткому беконі
Повторюємо цей процес з усіма млинцями.
А ще зваримо соус: 50 г вершкового масла розтоплюємо на сковороді, потім додаємо борошно, трохи обсмажуємо його та вливаємо молоко, готуємо на маленькому вогні до загущення.
В кінці додаємо сіль та мускатний горіх перемішуємо і виливаємо соус на млинці.
Зверху посипаємо натертим твердим сиром і запікаємо в розігрітій до 180 ° духовці 10-15 хвилин.
Прикрашаємо половинками помідорів чері і кропом. Нарізаємо та смакуємо в задоволення. Вийде дуже смачно.
Переглянути цей допис в Instagram
Якщо хочете швидко та смачно приготувати обід чий вечерю, грильовані курячі грудки з овочевим салатом та йогуртовим соусом - ідеальний варіант.
Цей рецепт поєднує у собі легкість приготування, користь для здоров'я та неймовірний смак. Усього кілька простих кроків, і ви зможете насолоджуватися чудовою стравою, яка підходить для всієї родини.
Коментарі