Кухар із Запоріжжя Христина Абгарян, 21 рік, варить рибний суп із консервів і крабових паличок.
На трилітрову каструлю бере 5-6 середніх картоплин, третину стакану рису, банку сардин в олії, 200 грамову упаковку крабових паличок, яйце.
"Картоплю ріжу на кубики середнього розміру, як звичайно на суп. Спочатку проварюю її потім кидаю промитий рис. За 10 хв до готовності висипаю у каструлю чавлені сардини і нарізані поперек палички. Вони під час приготування розкручуються і зовні нагадують спагетті. Раніше ніж за 5-10 хв не треба, бо на смак будуть ніякі. Вбиваю яйце".
Варить з лавровим листом, приправою для юшки. В кінці трохи підсолює і перчить.
"Готую вдома. Страва на швидку руку. На смак від справжньої юшки не відрізнити. І виглядає привабливо".
Коментарі
1