У мера Львова Андрія Садового є улюблена страва, яку готують саме восени. Це гарбузовий суп. Дружина мера Катерина Садова розповіла Gazeta.ua його рецепт.
Для приготування двох порцій знадобиться велика скибка гарбуза, дві морквини.
"Зварити їх до готовності. Після того збити блендером, - розповідає Садова. - Тоді слід додати склянку домашньої сметани, подрібнити часнику, долити три ложки оливкової олії."
Перед подаванням на стіл зверху у тарілку з супом натирають пармезану та корінь імбиру. Посипають насінням гарбуза.
"Суп смакують гарячим, - додає господиня. - Він має досить нестандартний екзотичний смак, є доволі ситним. Узагалі, гарбуз люблю додавати до всього - рагу, супів, тру до дерунів".
×
Коментарі