понеділок, 09 квітня 2012 16:57

Юшку на швидку руку готують з крабових паличок

Автор: фото: vkusnoe.info
  Під час приготування крабові палички розкручуються і зовні нагадують спагетті
Під час приготування крабові палички розкручуються і зовні нагадують спагетті

Кухар із Запоріжжя Христина Абгарян, 21 рік, варить рибний суп із консервів і крабових паличок.

На трилітрову каструлю бере 5-6 середніх картоплин, третину стакану рису, банку сардин в олії, 200 грамову упаковку крабових паличок, яйце.

"Картоплю ріжу на кубики середнього розміру, як звичайно на суп. Спочатку проварюю її потім кидаю промитий рис. За 10 хв до готовності висипаю у каструлю чавлені сардини і нарізані поперек палички. Вони під час приготування розкручуються і зовні нагадують спагетті. Раніше ніж за 5-10 хв не треба, бо на смак будуть ніякі. Вбиваю яйце".

Варить з лавровим листом, приправою для юшки. В кінці трохи підсолює і перчить.

"Готую вдома. Страва на швидку руку. На смак від справжньої юшки не відрізнити. І виглядає привабливо".

Зараз ви читаєте новину «Юшку на швидку руку готують з крабових паличок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути