Ексклюзиви
вівторок, 30 серпня 2016 09:50

У незвичайне желе з кавуна додають алкоголь

Багато хто чекає літа, щоб скуштувати кавун. І не дивно, адже це сезонна ягода і в іншу пору року її не знайти. Кавун можна не просто їсти шматками, але й готувати незвичайні десерти. Наприклад, алкогольне кавунове желе. Смак у нього легкий, але поступово хмелить голову.

"Літо не обходиться в мене без кавунового желе. Для дітей роблю звичайне, а для нас із чоловіком наливаю алкоголь, — каже 33-річна киянка Анастасія Мотліч. — Найкраще підходить горілка, бо не перебиває кавуновий смак".

Автор: fashiongallery.club
 

Інгредієнти:

кавун 5 кг

250 г червоного желе

60 г желатину

1 л. окроп

горілка за смаком

Приготування:

Кавун розрізати надвоє. Вийняти м'якоть і шкірку не викидати. Вона буде формою для желе.

Змішати червоне желе та желатин. Налити окропу.

Додати горілку за смаком. Перемішати й залити цією рідиною половинки кавуна.

Читайте також: Ароматні пончики начиняють грейпфрутово-вершковим кремом

Поставити десерт у холодильник на 5 годин. Чекати, доки він повністю застигне.

Потім порізати желейний кавун на шматки.

Зараз ви читаєте новину «У незвичайне желе з кавуна додають алкоголь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути