Випічка є універсальною стравою. Вона може бути перекусом на роботі та святковим частування для гостей. Головний секрет успіху - готувати потрібно завжди з душею. Тоді пиріг вийде пухким та смачним.
"Коли не маю часу довго стояти біля плити, роблю цей простий пиріг, — каже вінничанка Юлія Примак. — Мої діти найбільше люблять вишневий, хоча як начинку використовую й яблука".

Інгредієнти:
2 яйця
1 склянка цукру
1 склянка кефіру
2 склянки борошна
1 ч. л. соди
0,5 пакету ваніліну
600 г консервованих вишень без кісточок
2 ч. л. кориці
2 ст. л. цукрової пудри
Приготування:
Яйця розтерти зі склянкою цукру. Додати кефір, соду та ванілін.
Просіяти борошно і поступово додати його в тісто, щоб було як сметана.
Вилити у форму, змащену маслом.
Читайте також: Хрусткий десерт незвичайної форми подають під ягідним соусом
Викласти консервовані вишні. Ложкою розрівняти тісто так, щоб ягід не було видно.
Пектися має 35 хвилин при температурі 180 градусів.
"Щоб пиріг не опав, ставлю в гарячу духовку. Щоб перевірити, чи готовий — штрикаю сірником, має бути сухий", - радить пані Юлія.
Готову випічку посипає цукровою пудрою та корицею.
Коментарі