середа, 10 січня 2024 18:55

Швидка вечеря за 15 хв.: як приготувати ароматну пасту у вершковому соусі з гарбуза

Швидка вечеря за 15 хв.: як приготувати ароматну пасту у вершковому соусі з гарбуза
Сімейна вечеря стане особливою, якщо на стіл подасте пасту у вершковому соусі з гарбуза Фото: madamevorger

Вишукану вечерю можна приготувати вдома. Спробуйте швидко приготувати пасту.

Рецептом пасти у вершковому соусі з гарбуза поділилася професійний кухар Анастасія Ворже.

Це смачна й вишукана страва, яка готується лише 15 хвилин. Ніжний, шовковий соус із гарбуза, вершків і сиру ідеально огортає пасту.

Поради

Якщо у вас є можливість купити свіжу шавлію, обов'язково спробуйте. Вершкове масло, шавлія та гарбуз були створені один для одного. Обсмажена в маслі шавлія стає хрумкою і дуже ароматною. Такий простий соус із вершкового масла та шавлії burro e salvia часто використовують італійці, щоб прикрасити ньоккі та равіолі. Але навіть сам по собі він дуже смачний.

Для цієї страви чудово підійде широка паста — тальятеле, фетучині, папарделе.

Інгредієнти

Паста папарделе - 180 г

Пюре гарбузове - 200 г

Масло вершкове 73% -30 г

Часник, зубчики - 1 шт.

Вершки -100 мл

Вино біле сухе - 1/2 склянки

Твердий тертий сир - 1/2 склянки

Мускатний горіх мелений за смаком

Сіль за смаком

Перець чорний мелений за смаком

Шавлія

Як приготувати

Ставимо варити пасту. Вершкове масло розтоплюємо на сковороді до появи карамельного аромату. Додаємо шавлію і обсмажуємо хвилину, поки вона не стане хрусткою. Прибираємо на тарілочку. У сковорідку додаємо гарбузове пюре, видавлюємо часник і перемішуємо.

Вливаємо вино і даємо йому трохи википіти. Потім додаємо вершки та тертий сир. Якщо соус загустий — вливаємо трохи води від пасти. Готуємо, поки сир повністю не розчиниться у соусі. Солимо, перчимо та додаємо щіпку мускатного горіха.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ніколи не розваряться: що треба зробити з макаронами перед приготуванням

Пасту зливаємо і додаємо в сковорідку із соусом. Перемішуємо та розкладаємо по тарілках. Зверху посипаємо хрусткими листочками шавлії. Подаємо одразу. За бажанням можна посипати зверху тертим пармезаном.

Пасту люблять готувати по всьому світу. Її прихильників - мільярди, бо вона смачна і найголовніше - її можна готувати досить швидко.

Під час приготування макаронів можете припуститися деяких помилок. Є п'ять найпоширеніших під час приготування пасти.

Зараз ви читаєте новину «Швидка вечеря за 15 хв.: як приготувати ароматну пасту у вершковому соусі з гарбуза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути