21-річна Олена Борченко з російського Бєлгорода готує солодку ковбаску. - Смакує як та, що продавалася за часів Союзу. Так сказала моя бабуся, коли скуштувала, - хвалиться.
Рецепт знайшла в інтернеті.
Купила 600 г "Юбілейного" печива, потовкла його скалкою не виймаючи з пакету.
100 г вершкового масла розтопила у каструлі, влила пів склянки молока, всипала 2 столові ложки какао-порошку і склянку цукру. Нагрівала на маленькому вогні, поки цукор не розтанув. Не кип'ятила. Виключила вогонь, додала кришене печиво, перемішала.
Готову суміш скатала у ковбаски. Загорнула кожну в харчову плівку. Поставила у холодильник на 6 годин.
Коли ковбаски затверділи, нарізала їх на порційні шматки. Замість цукру можна покласти згущене молоко, а разом із печивом — волоські горіхи.
Коментарі
1