
Соковиті, ароматні та з апетитною скоринкою - ребра барбекю завжди стають зіркою будь-якої вечірки.
Цей простий рецепт ідеально підійде для дружніх посиденьок на природі або на терасі. Він не вимагає багато зусиль, але гарантує вибух смаків.
Рецептом поділилася в Instagram фудблогерка з ніком ann_.food.
Ребра-барбекю
Інгредієнти
ребра свинні - 2 кг(можна менше або більше)
соус барбекю
мед
в'ялені сливи для подачі
нутові хлібці для подачі
Для пасти (можна обирати улюблені ваші спеції)
масло ГХІ - 1 ст. л.
копчена паприка - 1 ст. л.
паприка - 1/2 ст. л.
сухий часник - 1 ст. л.
сіль за смаком
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для травневих вихідних: спробуйте три швидкі закуски з редиски, які "зметуть" першими
Як приготувати
Свинячі ребра промити, висушити паперовим рушником, зняти плівку, та добре натерти пастою (масло гхі розтопити та додати спеції: копчена паприка, звичайна паприка, сіль та сухий часник) з обох сторін змастити пастою, завернути у плівку та відправити у холодильник маринуватись 3-4 год.).
Замариновані ребра загорнути у пергамент, далі у фольгу і відправити у духовку на 2 год. при t180')
Далі готові ребра змастити з обох сторін соусом барбекю та медом) і ще відправити у духовку на 15 хв. до зарумʼянення).
Якщо плануєте виїхати на природу чи влаштувати посиденьки вдома у травневі вихідні, приготуйте смачний гарнір до шашликів. Молода картопля з хрумкою скоринкою, духмяними спеціями та легким димком - прикрасить будь-який пікнік.
Це простий, але неймовірно смачний рецепт з мінімум інгредієнтів і максимум задоволення. Картопля не розпадається та не пригорає. Виходить дуже ніжна та ароматна.
Коментарі