Салат із курячих сердець має ніжний витончений смак. А якщо додати до нього мариновану цибульку та гриби —це увиразнить закуску та надасть їй пікантності.
Інгредієнти:
курячі серця - 500 г
цибуля - 2 шт
гриби - 200 г
майонез -100 г
оцет - 2 ст. л
цукор - 1ст. л
сіль, перець, спеції - за смаком
Приготування:
Курячі серця відварити у підсолені воді 30-40 хв. Нарізати кружечками.
Цибулю покришити тонкими півкільцями. Залити на 3 хв окропом. Додати 2 ст. л оцту та 1 ст. л цукру. Через 20 хв. злити.
Цибулю та гриби додати до сердець.
Посолити, поперчити, заправити майонезом.
Присипати зеленню.
Поставити на 2-3 години в холодильник. Подавати холодним.




















Коментарі