Меню на Новий рік 2015 варто продумати заздалегідь, щоб напередодні свята не ламати голову над тим, чим здивувати своїх гостей. Пропонуємо вам приготувати смачний салат-коктейль з шинкою і квасолею. Відмінна риса цього салатного різновиду - укладання інгредієнтів шарами, а не перемішування.

Інгредієнти (на 4 порції):
- червона консервована квасоля - 1 стакан
- шинка - 100 г
- шампіньйони - 200 г
- очищений ріпчаста цибуля - 1 шт.
- рослинна олія для обсмажування
- сіль за смаком
- майонез за смаком
- твердий сир - 50 г
Приготування:
Печериці помити і тонко нарізати. Обсмажити гриби і нарізану півкільцями ріпчасту цибулю до золотистого кольору на рослинній олії. Приправити за смаком і остудити.
Шинку нарізати соломкою. Консервовану квасолю відкинути на друшляк.
У порційні стакани шарами викласти квасолю, шинку і гриби з цибулею, змащуючи кожен шар майонезом.
Натерти твердий сир на дрібній тертці і обсмажити на сухій сковороді до стану чіпсів. Прикрасити салат-коктейль чіпсами.
Коментарі