
Багато хто чув про користь авокадо. Завдяки нейтральному смаку, він легко комбінується з іншою їжею. Проте мало хто знає, як його їсти.
Авокадо можна просто розрізати і подати у шкірці. Тоді його їсти ложкою.
У кошиках з авокадо поданий салат – їсти виделкою. Якщо авокадо порізаний на шматочки без шкірки – виделкою з ножем.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дієтологи рекомендують: які продукти варто додати до свого осіннього раціону
Можна перемелити авокадо на пюре і викласти на крекер або шматки хліба.
Їсти з ложки можна тільки в тому разі, якщо порція пасти подана індивідуально вам з індивідуальною ложкою.
Авокадо звикли подавати на сніданок. Тоді не хочеться готувати. Тим більше, у вихідні. Тоді в хід ідуть сендвічі та бутерброди.
Оригінальні на смак тости з авокадо. Швидкі, прості, оригінальні й обов'язково смачні. Їх смак підкреслює терпкість лимонної цедри і м'ятна свіжість.
Коментарі