Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Володимир Ярославський не припиняє дивувати підписників соціальних мереж апетитними стравами. На цей раз шеф-кухар приготував пісний суп із мінімуму інгредієнтів.
Про це він написав на своїй сторінці в instagram.
Інгредієнти:
морква - 100 г
цибуля - 100 г
стебло селери - 20 г
рослинна олія - 30 г
суцвіття капусти - 400 г
вода - 450 г
кокосове молоко - 150 г
кокосові вершки - 100 г
сіль - за смаком
Приготування:
Моркву, цибулю та селеру нарізати кубиками чи соломкою. На розігрітій сковороді підсмажити до рум'яності. Змішати капусту з овочами, залити водою й довести до кипіння. Накрити кришкою і на повільному вогні томити 35 хвилин, в кінці всипати сіль. Отриману масу подрібнити за допомогою блендера. Влити суп у сотейник, додати кокосове молоко та вершки й довести до кипіння. Перед подачею полити оливковою олією.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісне меню від Клопотенка: англійський пиріг вражає смаком
Кондитерка Єлизавета Глінська поділилася рецептом пісного десерту. Ароматний кекс готує із гарбуза. Додає фініки, цитрусові та мигдаль.
Коментарі