середа, 05 жовтня 2016 14:10

Печені яблука поливають йогуртово- апельсиновим соусом

Печені яблука поливають йогуртово- апельсиновим соусом
Фото: modista.org.ua

Запечені яблука - ніжний десерт, що тане в роті. Він має приємний аромат сухофруктів і апельсиново-яблучний присмак. Для новизни смаку яблука поливають йогуртовим соусом.

Інгредієнти:

Йогурт з вишнею 50 г

Яблука 1 шт.

Родзинки 30 г

Волоські горіхи 30 г

Мед 15 г

Цедра апельсина 1 ст. л.

Лимонний сік 1 ст. л.

Приготування

Яблуко помити, зрізати "кришку" (частина з хвостиком).

Вирізати серцевину так, щоб товщина стінок яблука була не меншою 0,5 см.

Родзинки і волоський горіх нарізати і засипати в яблука.

Поставити їх в духовку на 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.

Для соусу змішати йогурт, мед, цедру апельсина і сік лимона.

Читайте також: Пухкий яблучний пиріг виходить смачнішим разом з ожиною

Поки яблуко запікається, соус повинен настоятися. Готове яблуко полийте солодким соусом.

Зараз ви читаєте новину «Печені яблука поливають йогуртово- апельсиновим соусом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути