субота, 16 січня 2016 09:15

Паста з морепродуктами: креветки в часниково-вершковому соусі

Щоб отримати максимальну користь від морепродуктів, мало просто вибрати їх якісні. Ще важливо знати як їх правильно приготувати та з чим поєднати. Щоб креветки вийшли соковитими та ніжними, потрібно підібрати вершковий соус. Петрушка ж, у свою чергу наповнить усю страву весняним ароматом.
Автор: foodcool.ru
 
Інгредієнти:

Макаронні вироби - 250 г

Креветки - 200 г

Вершки - 150 мл

Масло вершкове - 20 г

Цибуля ріпчаста - 50 г

Часник - 2 зубчики

Петрушка - 20 г

Сіль - за смаком

Суміш перців - за смаком

Приготування:

Часник і цибулю дрібно порізати.

Масло розтопити. Обсмажити цибулю і часник 1-2 хвилини.

Додати очищені креветки. Готувати 3 хвилини.

Приправити сіллю і перцем.

Влити вершки. Довести до кипіння.

Додати петрушку і вимкнути.

Пасту відварити відповідно до інструкції на упаковці. Змішати з соусом

Зараз ви читаєте новину «Паста з морепродуктами: креветки в часниково-вершковому соусі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути