Щоб отримати максимальну користь від морепродуктів, мало просто вибрати їх якісні. Ще важливо знати як їх правильно приготувати та з чим поєднати. Щоб креветки вийшли соковитими та ніжними, потрібно підібрати вершковий соус. Петрушка ж, у свою чергу наповнить усю страву весняним ароматом.

Інгредієнти:
Макаронні вироби - 250 г
Креветки - 200 г
Вершки - 150 мл
Масло вершкове - 20 г
Цибуля ріпчаста - 50 г
Часник - 2 зубчики
Петрушка - 20 г
Сіль - за смаком
Суміш перців - за смаком
Приготування:
Часник і цибулю дрібно порізати.
Масло розтопити. Обсмажити цибулю і часник 1-2 хвилини.
Додати очищені креветки. Готувати 3 хвилини.
Приправити сіллю і перцем.
Влити вершки. Довести до кипіння.
Додати петрушку і вимкнути.
Пасту відварити відповідно до інструкції на упаковці. Змішати з соусом
×
Коментарі