понеділок, 03 жовтня 2016 12:40

Ніжні курчата запікають в часниковому маслі
4

Фото: valio.ru

Курча в часниковому маслі виходить соковитим та з хрусткою пікантною скоринкою. Все, що потрібно зробити перед запіканням, це покласти під шкіру вершкове масло із заправкою. Для солодкого присмаку зовні курчат натирають медом та соєвим соусом.

Інгредієнти:

Масло солодко-вершкове 82% 70 г

Курчата-корнішони 2 шт.

Часник 5 г

Сіль 3 г

Перець чорний мелений 2 г

Лимон 50 г

Соєвий соус 20 мл

Мед 10 г

Салат корн 30 г

Приготування

Часник пропустіть через прес, а зелень дрібно наріжте. Натріть лимонну цедру на дрібній тертці.

Тепер змішайте вершкове масло кімнатної температури з часником, зеленню, лимонним соком і цедрою.

На курчатах надріжте шкіру, покладіть в надрізи вершкове масло і розподіліть під шкірою по всій тушці. Тепер натріть курчат сіллю, перцем і змастити сумішшю меду і соєвого соусу.

Готові тушки запечіть в духовці при температурі 180С, від 40 хв. до 1 години, в залежності розміру курчати.

Читайте також: 3 найкращі м'ясні закуски до пива для Октоберфесту

Щоб курчата не підгорали, можна закрити їх фольгою.

Зараз ви читаєте новину «Ніжні курчата запікають в часниковому маслі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути