М'ясо запечене в духовці під маринадом з гірчиці і меду - справжня смакота. Його завжди швидко і просто приготувати. Може бути святковою стравою, а може - щоденною їжею.
"Запечений шматок м'яса завжди тримаю в холодильнику. Кладу на бутерброди замість ковбаси," - каже киянка Ольга Назарівська, 36 років.

Інгредієнти:
яловичина або свинина - 0, 5 кг
часник - 3 зубчики
родзинки - 100 г
цибуля - 2 шт
мед - 2 ст. л
гірчиця - 2 ч. л
сіль та перець - за смаком
Приготування:
М'ясо вимити й обсушити.
Нарізати часник тонкими кружечками, а цибулю - півкільцями.
Зробити у м'ясі неглибокі заглиблення, покласти в них часник та родзинки. Натерти м'ясо гірчицею з медом, засипати спеціями та сіллю.
Викласти півкільця цибулі на фольгу, зверху покласти шматок м'яса. Обгорнути його фольгою і покласти на деко, змащене олією.
Розігріти духовку до 200 градусів і запікати 40 хвилин. Відкрити фольгу, щоб м'ясо зарум'янилося. Запікати ще 7 хв.
Подавати холодним.
Коментарі