Ексклюзиви
середа, 20 квітня 2016 14:08

М'ясо запікають з гірчицею та медом

М'ясо запечене в духовці під маринадом з гірчиці і меду - справжня смакота. Його завжди швидко і просто приготувати. Може бути святковою стравою, а може - щоденною їжею.

"Запечений шматок м'яса завжди тримаю в холодильнику. Кладу на бутерброди замість ковбаси," - каже киянка Ольга Назарівська, 36 років.

 

Інгредієнти:

яловичина або свинина - 0, 5 кг

часник - 3 зубчики

родзинки - 100 г

цибуля - 2 шт

мед - 2 ст. л

гірчиця - 2 ч. л

сіль та перець - за смаком

Приготування:

М'ясо вимити й обсушити.

Нарізати часник тонкими кружечками, а цибулю - півкільцями.

Зробити у м'ясі неглибокі заглиблення, покласти в них часник та родзинки. Натерти м'ясо гірчицею з медом, засипати спеціями та сіллю.

Викласти півкільця цибулі на фольгу, зверху покласти шматок м'яса. Обгорнути його фольгою і покласти на деко, змащене олією.

Розігріти духовку до 200 градусів і запікати 40 хвилин. Відкрити фольгу, щоб м'ясо зарум'янилося. Запікати ще 7 хв.

Подавати холодним.

Зараз ви читаєте новину «М'ясо запікають з гірчицею та медом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути